PRESENTACIÓ DE L’ENCONTRE INTERNACIONAL Polònia, Grècia i Catalunya

0
2381

Aquest dilluns 30 de maig s’ha realitzat l’acte de presentació als mitjans de comunicació de l’encontre internacional que enfrontarà a les seleccions de Polònia, Grècia i Catalunya el proper divendres 3 de juny a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys. A l’acte han assistit personalitats de totes les institucions que donen suport a aquest esdeveniment esportiu com Rafael Niubó, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere Alcober, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Sans, en representació de la Unió de Federacions Esportives Catalanes, i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d’Atletisme. | El president de la Federació Catalana ha destacat la importància de consolidar aquest encontre internacional en el calendari atlètic català, així com la potència i el prestigi de les seleccions participants. Jordi Sans ha donat suport a la Federació Catalana i ha volgut destacar la importància d’aquest encontre amb un gran número de participants i un bon nivell esportiu. Pere Alcober ha manifestat que per l’Ajuntament de Barcelona és transcendent l’organització de competicions d’atletisme a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Rafael Niubó ha destacat la magnitud que representa que la selecció catalana d’atletisme any rera any competeixi amb seleccions de primer nivell i que aquests encontres amistosos són un inici del treball pas a pas per al reconeixement oficial de les seleccions catalanes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.