Celebrada la 5a Cursa de Paüls

0
589

Aquest diumenge 29 de maig s´ha celebrat la cinquena edició de la Cursa de Muntanya de Paüls, segona prova puntuable per al tercer circuit català de curses de muntanya de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. Després de la fluixa participació de l´edició anterior, la UEC Tortosa, igual que el C.E. Ripoll, organitzador de la "Cursa del Catllar", es va plantejar el canvi de dates. La modificació ha estat tot un encert, ja que s´ha passat dels 128 participants de l´any anterior als 244 d´aquest any. El canvi de recorregut, tot i l´increment de duresa respecte de l´anterior, ha estat ben acceptat per la gran majoria dels participants, en especial pels més especialitzats en les curses de muntanya, ja que s´ha passat d´un circuit que tenia un 55 per cent de pista a un altre on la pista és gairebé anecdòtica. La principal dificultat del recorregut han estat la primera pujada fins la "Mola Grossa", on els corredors han hagut de superar un desnivell d´uns 700 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.