XII Milla Internacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona

0
503

L´atleta madrileny del FC Barcelona Jesús españa, en categoria masculina, i Maite Martínez, en la femenina, van ser els guanyadors de la XII Milla Internacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona que es va celebrar el passat 28 de maig en el circuit urbà d´aquesta localitat del Baix Llobregat. El guanyador es va imposar a la recta final superant al sevillà Antonio Jiménez Pentinel i al primer favorit, Reyes Estévez. En fémines la victòria, contra pronòstic, va ser per Maite Martínez que es va imposar amb una gran claretat a la favorita, la palentina Marta Domínguez, subcampiona del món dels 5.000 metres a Edmonton´01 i París´03, que va reaparèixer a la competició després d´un any d´inactivitat per lesió. La decepció de la prova femenina va ser la portuguesa Carla Sacramento, guanyadora de les dos darreres edicions ja que no va estar a l´alçada que s´esperava i va acabar en vuitena posició amb un temps de 5´03´´.| Resultats: Categoria masculina 1. Jesús España 4:22 2. Antonio Jímenez ´Penti´ 4:23 3. Reyes Estevez 4:23 4. Miguel Quesada 4:23 5. Ayad Lamdassem 4:24 Categoria femenina 1. Maite Martínez 4:54 2. Marta Dominguez 4:55 3. Isa Macias 4:55 4. Jaqueline Martín 4:56 5. Nuria Fernández 4:57

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.