XII Milla Internacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona

0
353

L´atleta madrileny del FC Barcelona Jesús españa, en categoria masculina, i Maite Martínez, en la femenina, van ser els guanyadors de la XII Milla Internacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona que es va celebrar el passat 28 de maig en el circuit urbà d´aquesta localitat del Baix Llobregat. El guanyador es va imposar a la recta final superant al sevillà Antonio Jiménez Pentinel i al primer favorit, Reyes Estévez. En fémines la victòria, contra pronòstic, va ser per Maite Martínez que es va imposar amb una gran claretat a la favorita, la palentina Marta Domínguez, subcampiona del món dels 5.000 metres a Edmonton´01 i París´03, que va reaparèixer a la competició després d´un any d´inactivitat per lesió. La decepció de la prova femenina va ser la portuguesa Carla Sacramento, guanyadora de les dos darreres edicions ja que no va estar a l´alçada que s´esperava i va acabar en vuitena posició amb un temps de 5´03´´.| Resultats: Categoria masculina 1. Jesús España 4:22 2. Antonio Jímenez ´Penti´ 4:23 3. Reyes Estevez 4:23 4. Miguel Quesada 4:23 5. Ayad Lamdassem 4:24 Categoria femenina 1. Maite Martínez 4:54 2. Marta Dominguez 4:55 3. Isa Macias 4:55 4. Jaqueline Martín 4:56 5. Nuria Fernández 4:57

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.