XII MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
511

<b> REYES ESTÉVEZ, ANTONIO REINA, ‘PENTI’, CARLA SACRAMENTO, MAYTE MARTÍNEZ I MARTA DOMÍNGUEZ, ESTRELLES D´AQUESTA EDICIÓ </b> <br> MÉS DE 600 ATLETES PARTICIPARAN EN AQUESTA GRAN FESTA DE L´ATLETISME El pròxim dissabte 28 de maig, Cornellà de Llobregat serà escenari de la gran festa anual d´atletisme, la XII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona. Una de les manifestacions a escala nacional, europea i del calendari esportiu de la ciutat on es reuniran els atletes espanyols i estrangers més destacats del moment, que garantiran un gran espectacle. Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel Cornellà Atlètic i l´Ajuntament de Cornellà, amb la col·laboració de diverses empreses patrocinadores i un equip de més de cent persones. D´altra banda, el canal autonòmic català (Canal 33) oferirà en directe la Milla Internacional (la femenina a les 17:45 hores i la masculina, a les 18:15 hores). Ràdio Televisió Espanyola i Teleesport també oferiran en diferit la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.