XII MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
379

<b> REYES ESTÉVEZ, ANTONIO REINA, ‘PENTI’, CARLA SACRAMENTO, MAYTE MARTÍNEZ I MARTA DOMÍNGUEZ, ESTRELLES D´AQUESTA EDICIÓ </b> <br> MÉS DE 600 ATLETES PARTICIPARAN EN AQUESTA GRAN FESTA DE L´ATLETISME El pròxim dissabte 28 de maig, Cornellà de Llobregat serà escenari de la gran festa anual d´atletisme, la XII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona. Una de les manifestacions a escala nacional, europea i del calendari esportiu de la ciutat on es reuniran els atletes espanyols i estrangers més destacats del moment, que garantiran un gran espectacle. Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel Cornellà Atlètic i l´Ajuntament de Cornellà, amb la col·laboració de diverses empreses patrocinadores i un equip de més de cent persones. D´altra banda, el canal autonòmic català (Canal 33) oferirà en directe la Milla Internacional (la femenina a les 17:45 hores i la masculina, a les 18:15 hores). Ràdio Televisió Espanyola i Teleesport també oferiran en diferit la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.