HOMENATGE A RAMON OLIU (10 i 11 de juny 2005)

0
565

<b> Ja està definit el programa d’actes que es faran els dies 10 i 11 de juny a Barcelona i Cantonigròs respectivament, per honorar esportivament a en Ramon Oliu, figura cabdal de l’atletisme popular, desaparegut el passat 3 d’abril. </b> <br> PROGRAMA <br> Taula Rodona – Col·loqui Homenatge a en Ramon Oliu Dia: Divendres 10 de juny, a les 19.30 Lloc: Federació Catalana d´Atletisme. (C. Trafalgar,12 Entresol 2a Barcelona ) Record: Un minut de silenci per obrir l’acte. Tema: En parlaments breus, glossaran la figura d’en Ramon Oliu: <br> Adolf Torruella, ex President de Marathon Catalunya (1989-1996). Albert Soler, maratonià i actual Director d´Esports del Ajuntament de Barcelona. Andreu Ballbé, atleta ex olimpic i encarregat del servei informàtic de totes les maratons de Catalunya. Arcadi Alibés, presentador de TV3 i maratonià. Domingo Catalàn, ex President de Marathon Catalunya (1997-2001) i ex Campió del Món de 100 Km Enric Masllorens, maratonià participant en la primera marató a Catalunya, President de l’Unesco a Catalunya. Josep Maria Antentas, maratonià i Vice-President de la Federació Catalana d´Atletisme Miquel Pucurull, maratonià participant en vint-i-dos edicions de la marató de Barcelona. Mirna Mates, atleta; filla de Francesc Mates, cofundador de Marathon Catalunya. Pere Pujol, maratonià i metge. Cap del servei de nutrició del CAR de Sant Cugat. Rafael Nogueras, maratonià i periodista. Raimon Vancells, ex President de Marathon Catalunya (1985-1989). Fòrum final: Intervencions obertes a tothom amb la mateixa finalitat de l’acte. | <br> Cursa Homenatge a en Ramon Oliu Nom: “Memorial Ramon Oliu” Dia: dissabte 11 de juny de 2005 Lloc: Cantonigros Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 18.30 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes Premis: No n’hi haurà per a ningú. Obsequi de Caixa Sabadell: Un exemplar per a tothom del llibre “L’essència del Córrer”, escrit per Ramon Oliu. Cronometratge: Champion Chip. Avituallaments: Qm. 5, i Arribada Inscripcions: email: memorialro@yahoo.es ;tel 93.226.00.94; Sports Atleta’s; Runnersworld; Bikila; esportissim. Ofrena floral al final de la Cursa: En traspassar la meta, cada corredor rebrà una flor; quan arribi l’últim les ajuntarem en un pom i el dipositarem, embolcallat amb la senyera, a la porta de la casa on va néixer l´homenatjat, moment en el qual el conegut violoncel·lista Daniel Oliu, familiar seu, interpretarà “El cant dels ocells”. Durant l’acte, es farà el lliurament d’una placa de record a la família Oliu, per part del poble de Cantonigros. <br> Clubs d’atletisme participants: Maimakansu (Mataró); Club Olimpic Manlleu (Manlleu): Running (Barcelona) Entitats col·laboradores: Federació Catalana d’Atletisme; Ajuntament de Cantonigros. Empreses col·laboradores: Champion Chip; La Fageda; Aigua Font-Vella; Caixa Sabadell; Runner’s World Organitzadors dels actes: Andreu Ballbé, Josep Maria Antentas, Enric Masllorens, Santi Ascaso i Miquel Pucurull.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.