HOMENATGE A RAMON OLIU (10 i 11 de juny 2005)

0
406

<b> Ja està definit el programa d’actes que es faran els dies 10 i 11 de juny a Barcelona i Cantonigròs respectivament, per honorar esportivament a en Ramon Oliu, figura cabdal de l’atletisme popular, desaparegut el passat 3 d’abril. </b> <br> PROGRAMA <br> Taula Rodona – Col·loqui Homenatge a en Ramon Oliu Dia: Divendres 10 de juny, a les 19.30 Lloc: Federació Catalana d´Atletisme. (C. Trafalgar,12 Entresol 2a Barcelona ) Record: Un minut de silenci per obrir l’acte. Tema: En parlaments breus, glossaran la figura d’en Ramon Oliu: <br> Adolf Torruella, ex President de Marathon Catalunya (1989-1996). Albert Soler, maratonià i actual Director d´Esports del Ajuntament de Barcelona. Andreu Ballbé, atleta ex olimpic i encarregat del servei informàtic de totes les maratons de Catalunya. Arcadi Alibés, presentador de TV3 i maratonià. Domingo Catalàn, ex President de Marathon Catalunya (1997-2001) i ex Campió del Món de 100 Km Enric Masllorens, maratonià participant en la primera marató a Catalunya, President de l’Unesco a Catalunya. Josep Maria Antentas, maratonià i Vice-President de la Federació Catalana d´Atletisme Miquel Pucurull, maratonià participant en vint-i-dos edicions de la marató de Barcelona. Mirna Mates, atleta; filla de Francesc Mates, cofundador de Marathon Catalunya. Pere Pujol, maratonià i metge. Cap del servei de nutrició del CAR de Sant Cugat. Rafael Nogueras, maratonià i periodista. Raimon Vancells, ex President de Marathon Catalunya (1985-1989). Fòrum final: Intervencions obertes a tothom amb la mateixa finalitat de l’acte. | <br> Cursa Homenatge a en Ramon Oliu Nom: “Memorial Ramon Oliu” Dia: dissabte 11 de juny de 2005 Lloc: Cantonigros Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 18.30 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes Premis: No n’hi haurà per a ningú. Obsequi de Caixa Sabadell: Un exemplar per a tothom del llibre “L’essència del Córrer”, escrit per Ramon Oliu. Cronometratge: Champion Chip. Avituallaments: Qm. 5, i Arribada Inscripcions: email: memorialro@yahoo.es ;tel 93.226.00.94; Sports Atleta’s; Runnersworld; Bikila; esportissim. Ofrena floral al final de la Cursa: En traspassar la meta, cada corredor rebrà una flor; quan arribi l’últim les ajuntarem en un pom i el dipositarem, embolcallat amb la senyera, a la porta de la casa on va néixer l´homenatjat, moment en el qual el conegut violoncel·lista Daniel Oliu, familiar seu, interpretarà “El cant dels ocells”. Durant l’acte, es farà el lliurament d’una placa de record a la família Oliu, per part del poble de Cantonigros. <br> Clubs d’atletisme participants: Maimakansu (Mataró); Club Olimpic Manlleu (Manlleu): Running (Barcelona) Entitats col·laboradores: Federació Catalana d’Atletisme; Ajuntament de Cantonigros. Empreses col·laboradores: Champion Chip; La Fageda; Aigua Font-Vella; Caixa Sabadell; Runner’s World Organitzadors dels actes: Andreu Ballbé, Josep Maria Antentas, Enric Masllorens, Santi Ascaso i Miquel Pucurull.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.