La Cursa de Muntanya de Paüls presenta novetats

0
704

El diumenge 29 de maig es disputarà la cinquena edició de la Cursa de Muntanya de Paüls, segona prova del Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per la UEC Tortosa. Aquest any la cita, que normalment se celebrava al setembre, variarà el seu recorregut. Un cop més el Parc Natural dels Ports serà l´escenari d´aquesta cursa, que tindrà un recorregut d´uns 25 quilòmetres i que transita en més d´un 85% per corriols de muntanya amb un desnivell acumulat de més de 2.000 metres. | Es tracta d´un itinerari gratificant i alhora exigent. Pendents pronunciats, barrancs, colls, cims i forts descensos són alguns dels elements que trobaran els corredors, a més d´alguna sorpresa. Aquest any, com a novetat, a part del canvi de data (abans es feia al mes de setembre) s´ha canviat sensiblement el recorregut, que seguirà el següent itinerari: plaça Major de Paüls, cementiri, GR7, Bc de les Fonts, font del Montsagre d´Horta, coll d´Atans, coll de la Gilaberta, Punta de l´Aigua, Vacarissal, coll de l´Avenc, coll de Joan Gran, Pinar Ample, Pla de l´Hedra, camí Ral, cementiri i plaça (sense la baixada dels dos darrers anys). Podran prendre part en aquesta cursa diferents categories: júnior (per a menors de 18 anys), sènior (entre 18 i 50 anys) i màster (a partir dels 50 anys). Totes les persones que estiguin interessades en formalitzar la inscripció poden enviar la butlleta corresponent al número de fax de la Unió Excursionista de Catalunya Tortosa: 977-443271, juntament amb el justificant de l´ingrés i de la llicència federativa. L´import de la inscripció es de 12 euros fins el 25/05/05, a partir d´aquesta data serà de 15 euros. Els que no disposin d´alguna de la llicències tindrà d´abonar 4 euros per la llicència temporal de la FEEC. El socis de UEC Tortosa, tindran un descompte de 4 euros. El pagament de la inscripció es realitzarà per ingrés o transferència al c/c de Caixa del Penedès 2081-0297-23-0000008397. El Lliurament dels pitralls es farà de les es 8:00 h. a les 9:00 h. a la Plaça Major. La reunió informativa (briefing) serà a les 9:00 h i la sortida a les 9:30 h. de la plaça Major de Paüls. L´arribada serà al mateix lloc. El tancament del control d´arribada serà a les 14:30 h (5 hores després de la sortida). Com ja ha passat en les anteriors edicions, els membres de la Unió Excursionistes de Catalunya de Tortosa esperen que es registri una bona participació en aquesta activitat, que normalment permet gaudir de paratges de gran bellesa que impressionen a tots els participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.