El Club d’Atletisme Calella a la Mitja Marató de Helsinki

0
1195

Una expedició amb una quinzena de socis del Club d’Atletisme Calella van sortir divendres, 13 de maig, de l’Aeroport d’El Prat en direcció a Finlàndia, on tenien previst participar a la Mitja Marató de Helsinki amb la representació de nou atletes del Grup de Fons de l’entitat. La cursa va anar millor del que es pensaven, i des de l’inici de la prova, Manel Vicente va poder veure’s en el capdavant de la prova junt a l’anglès Julian Critchlow i el Finlandés Sami Alanen amb qui va compartir els primers cinc quilòmetres. A partir d’aquí, l’anglès va anar apujant el ritme, i l’atleta del Calella que s’havia vist al capdavant sense esperar-s’ho va haver d’anar renunciant a aquella privilegiada posició. Manel Vicente va pagar car el preu de portar un fort ritme en els primers quilòmetres i en el equador de la cursa ja era el 9è. perseguit per un grup de cinc atletes que finalment el van atrapar. I ja a l’estadi olímpic de Helsinki, Manel arribaria en una meritoria 15ª posició que el coloquen entre els millors de la HELSINKI CITY RUN del 2005, que va servir de prova per a una organització que a l’agost haurà de conduir la Marató del Mundial que es disputarà a Helsinki. | L’anglès Julian Critchlow va guanyar la prova amb un temps de 1h.13’30”, mentre que la primera fémina va ser Olga Andrejeva (Estonia) que va acreditar un temps de 1h.24’38” en una prova en la que van participar un total de 3.253 persones. La representació del Club d’Atletisme Calella va classificar-se de la següent manera: POSICIÓ ATLETA TEMPS 15 Manel Vicente 1:19´34´´ 45 Albert Juhe 1:23´58´´ 106 Pere Pinsach 1:29´17´´ 145 Jose Mejias (16 veterà) 1:31´38´´ 225 Josep Antoni Martí 1:31´38´´ 678 Marc Campal 1:47´41´´ 1438 Fatima Gonzalez 2:01´16´´ 1996 Javier Mula 2:11´53´´ L’expedició del Club d’Atletisme Calella va aprofitar la seva estància a Finlandia per visitar Tallin (Estonia).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.