Tot a punt per l´Ironcat 2005

0
337

L´Ajuntament de L´Ampolla (Tarragona) i la Federació Catalana de Triatló organitzaran el proper dissabte 28 de maig la segona edició de l´Ironcat, prova de triatló de distància "ironman" amb 3.800 metres de natació, 180 km de ciclisme i 42,2 km de cursa a peu. El segment de natació es realitzarà al Golf de Sant Jordi, davant de la bocana del port amb la sortida prevista per les 7 hores, seguit amb el sector de ciclisme que comprendrà els municipis de L´Ampolla i Deltebre, per finalitzar amb la marató final pel Parc del Delta de L´Ebre.| La presentació tècnica de la prova es realitzarà a les 19 hores del divendres a l’ajuntament local. Els guanyadors de la primera edició Andoni Illarramendi i Teresa Benet tenen prevista la seva participació, així com Xavier Queralt (campió de Catalunya), José Luís Cano (ex-campió d´Espanya), Thierry Beltran, Víctor Dobaño i els esportistes locals Joan Marc Fons i Àlvar Casanova. El temps estimat pel primer classificat es d’aproximadament 9 hores i 30 minuts i el temps màxim de classificació serà de 15 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.