Tot a punt per l´Ironcat 2005

0
496

L´Ajuntament de L´Ampolla (Tarragona) i la Federació Catalana de Triatló organitzaran el proper dissabte 28 de maig la segona edició de l´Ironcat, prova de triatló de distància "ironman" amb 3.800 metres de natació, 180 km de ciclisme i 42,2 km de cursa a peu. El segment de natació es realitzarà al Golf de Sant Jordi, davant de la bocana del port amb la sortida prevista per les 7 hores, seguit amb el sector de ciclisme que comprendrà els municipis de L´Ampolla i Deltebre, per finalitzar amb la marató final pel Parc del Delta de L´Ebre.| La presentació tècnica de la prova es realitzarà a les 19 hores del divendres a l’ajuntament local. Els guanyadors de la primera edició Andoni Illarramendi i Teresa Benet tenen prevista la seva participació, així com Xavier Queralt (campió de Catalunya), José Luís Cano (ex-campió d´Espanya), Thierry Beltran, Víctor Dobaño i els esportistes locals Joan Marc Fons i Àlvar Casanova. El temps estimat pel primer classificat es d’aproximadament 9 hores i 30 minuts i el temps màxim de classificació serà de 15 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.