Resultats de la VII Cursa Sant Llorenç-La Mina a Tarragona

0
591

Aquest diumenge, s´ha celebrat a Tarragona la VII edició de la Cursa Sant Llorenç-La Mina, organitzada conjuntament pel Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre i pel Club Esportiu Tarragona Fondistes. Raül Font, Tinent d´Alcalde d´Esports de l´Ajuntament ha disparat el tret de sortida en el punt d´inici de la competició, ben proper a l´Església de Sant Llorenç. Poc més de vint minuts després i havent cobert ja el trajecte del circuit, d´uns 7 km, els primers corredors han travessat la línia d´arribada, a la Mina del Riu Francolí, un lloc per molts desconegut i molt significatiu, per cert, per al Gremi de Pagesos, venerable institució que el passat any va celebrar la commemoració del 650è aniversari del seu naixement i que era una de les entitats convocants de la prova. S´han millorat lleugerament els registres de la VI edició.| En l´acte de lliurament de premis han intervingut el President de la Diputació de Tarragona; Joan Aregio, Raül Font i Francesc Ricomà, en representació de l´Ajuntament de Tarragona; Josep Espinosa, President del Club Esportiu Tarragona Fonistes; Joan Olivé, President del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre, i Joan Segura, President de la Comunitat de Regants del citat Gremi. Els organitzadors han valorat molt positivament el volum de participants en la present edició de la cursa. El límit d´inscripcions s´havia fixat en la xifra màxima de 350 corredors. Recorregut Arc de Sant de Llorenç – Descalços – Portal de Sant Antoni – Passeig de Sant Antoni – Vial William J. Bryant – Anselm Clavé – Reial – Torres Jordi – Pista Riu Francolí – Pont de Sant Tecla – La Mina Resultats Classificació general masculina 1 – Amin Daoudi (Club Natació Reus Ploms) – 0 h 20´ 03" 2 – Carles Ferrer Barberán (Club Atletisme Tarragona) – 0 h 20´ 16" 3 – Juan Carlos Xifré Cordero (Top Ten – Font Vella) – 0 h 20´ 29" Classificació masculina (Club Esportiu Tarragona Fondistes) 1 – Miguel Jiménez Bruno Classificació general femenina 1 – Esther Valenzuela Oliva (independent) – 0 h 25´ 02" 2 – Sabrina Pizá Godall (Colla Jove dels Xiquets de Tarragona) – 0 h 27´ 04" 3 – Reyes Valero Expósito (Club Esportiu Tarragona Fondistes) – 0 h 27´ 13" Classificació femenina (Club Esportiu Tarragona Fondistes) 1 – Reyes Valero Expósito Classificació masculina (Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre) 1 – Xavier Olivé Vericat Classificació femenina (Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre) 1 – Patricia Olivé Calderón

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.