Resultats de la VII Cursa Sant Llorenç-La Mina a Tarragona

0
434

Aquest diumenge, s´ha celebrat a Tarragona la VII edició de la Cursa Sant Llorenç-La Mina, organitzada conjuntament pel Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre i pel Club Esportiu Tarragona Fondistes. Raül Font, Tinent d´Alcalde d´Esports de l´Ajuntament ha disparat el tret de sortida en el punt d´inici de la competició, ben proper a l´Església de Sant Llorenç. Poc més de vint minuts després i havent cobert ja el trajecte del circuit, d´uns 7 km, els primers corredors han travessat la línia d´arribada, a la Mina del Riu Francolí, un lloc per molts desconegut i molt significatiu, per cert, per al Gremi de Pagesos, venerable institució que el passat any va celebrar la commemoració del 650è aniversari del seu naixement i que era una de les entitats convocants de la prova. S´han millorat lleugerament els registres de la VI edició.| En l´acte de lliurament de premis han intervingut el President de la Diputació de Tarragona; Joan Aregio, Raül Font i Francesc Ricomà, en representació de l´Ajuntament de Tarragona; Josep Espinosa, President del Club Esportiu Tarragona Fonistes; Joan Olivé, President del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre, i Joan Segura, President de la Comunitat de Regants del citat Gremi. Els organitzadors han valorat molt positivament el volum de participants en la present edició de la cursa. El límit d´inscripcions s´havia fixat en la xifra màxima de 350 corredors. Recorregut Arc de Sant de Llorenç – Descalços – Portal de Sant Antoni – Passeig de Sant Antoni – Vial William J. Bryant – Anselm Clavé – Reial – Torres Jordi – Pista Riu Francolí – Pont de Sant Tecla – La Mina Resultats Classificació general masculina 1 – Amin Daoudi (Club Natació Reus Ploms) – 0 h 20´ 03" 2 – Carles Ferrer Barberán (Club Atletisme Tarragona) – 0 h 20´ 16" 3 – Juan Carlos Xifré Cordero (Top Ten – Font Vella) – 0 h 20´ 29" Classificació masculina (Club Esportiu Tarragona Fondistes) 1 – Miguel Jiménez Bruno Classificació general femenina 1 – Esther Valenzuela Oliva (independent) – 0 h 25´ 02" 2 – Sabrina Pizá Godall (Colla Jove dels Xiquets de Tarragona) – 0 h 27´ 04" 3 – Reyes Valero Expósito (Club Esportiu Tarragona Fondistes) – 0 h 27´ 13" Classificació femenina (Club Esportiu Tarragona Fondistes) 1 – Reyes Valero Expósito Classificació masculina (Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre) 1 – Xavier Olivé Vericat Classificació femenina (Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre) 1 – Patricia Olivé Calderón

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.