10 quilometres de Granollers per Quim Martorell

0
532

Cursa dels 10 quilometres de Granollers que va tenir lloc el passat dia 22. No obstant el retard us en vull fer cinc cèntims… La veritat és que vaig disfrutar molt. Als organitzadors s´els veia am moltes ganes de fer les coses ben fetes i això ja creu unes bones sensacions d´entrada. Tal com deia el dític de propaganda, els tres primers quilòmetres són de suau baixadeta (com no podia ser d´altra manera anant en la mateixa direcció del riu !!), però un cop travessat aquest, comença una llaaaarga "pujadeta" en sentit oposat`, fins el quilòmetre vuit, on es torna a creuar de nou el Congost i una altra baixadeta (s´agraeix de molt bon grat !!) ens portà a l´arribada.| Quilòmetres una mica rudimentàriament però força ben marcats (malgrat no vaig veure el 8 !!), avituallament d´aïgua a mitja cursa i a l´arribada, on hi havien també sucs i begudes refrescants, una bossa amb obsequis i amb una samarreta més que correcte, lavabos al avora, possibilitat de dutxes, i a més varem poder gaudir d´una actuació castellera de la Colla dels Xics de Granollers (juntament amb els de Triatló) organitzadors. No crec que es pugui demanar més per 6 euros !!!, no ho creieu ???. El dijous previ a la cursa vaig enviar un correu a la llista per a veure si hi anava algú de vosaltres i ens hi podiem trobar. Com que va coincidir que van ser els dies que va deixar de funcionar temporalment, suposo que el missatge es va perdre…. Jo per si de cas, lluïa la meva gorra vermella durant tota la cursa (feia un bon sol), però de gorres vermelles en vaig veure només una. En acostar-m´hi i preguntar al company corredor si era internauta, em va mirar com un "bitxo rar" i em va dir: " No, no, no sóc pas "astronauta" "…. (s/c). Per la meva part penso anar properament a córrer a la Cursa d´homenatge a en Ramon Oliu a cantonigrós (11/6) i després a Can Mir el dia 18, però prèviament, aquest divendres m´en vaig a complir un dels meus molts "somnis atlètics" .. Córrer la Marató d´Estocolm… (prometo crònica a la tornada !!!)… Salutacions Quim Martorell

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.