XII MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLA GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
655

<b> MARTA DOMÍNGUEZ REAPAREIXERÀ A LA XII MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLÀ </b><br> Després de gairebé un any d’inactivitat per una lesió, Marta Domínguez tornarà a la competició i ha escollit reaparèixer a la XII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premio Diputació de Barcelona. La palentina va confirmar la seva participació a la prestigiosa prova atlètica reconeguda per la Real Federación Española de Atletismo com la millor milla nacional dels darrers dos anys, que se celebrarà el proper 28 de maig en Cornellà de Llobregat. Cal recordar que el passat 18 d’abril del 2004 va participar a la Carrera dels Bombers, la seva darrera prova. Des de les hores ha estat inactiva. Una lesió que la va deixar sense poder participar en els Jocs Olímpics d’Atenes i que va haver de passar per al quiròfen al setembre. El mes de març va tornar als entrenaments i es prepara per afrontar una nova temporada on el seu repte més important serà el proper Campionat del Món d’Helsinki.| Més inscripcions A més de Marta Domínguez han confirmat també la seva presència a la Milla Internacional de Cornellà en categoria masculina Antonio Jiménez Pentinel, Eliseo Martín i Roberto García. Mentre, en categoria femenina s’han inscrit Jaqueline Martín i Zulema Fuentes Pila. El Cornellà Atlètic, organitzador de la prova amb l’Ajuntament de Cornellà, donarà a conèixer la llista definitiva el proper 26 de maig en roda de premsa als mitjans de comunicació que oferirà a l’Hotel NH de Cornellà a les 12’30 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.