XV Pujada a les Dues Pedres a St Coloma de Gramanet

0
301

Aquest diumenge, 22 de maig, es celebrà l’anual pujada a les Dues Pedres “Memorial Josep Llorca”. Aquesta cursa no competitiva i oberta a tothom, a realitzar tot passejant o corrent, es desenvoluparà en dos circuits opcionals: un de 5 km per a gent no iniciada i un altre de 12 km. per a practicants. Enguany, també es celebrarà una cursa infantil de 500 metres. (11,00 h.). La sortida (9’00 h.) i l’arribada estaran situades a les pistes d’atletisme (Prat de la Riba, s/n). S’obsequiarà tots els participants amb una samarreta de record, l’esmorzar i la beguda desprès de la cursa. Organitza la Unió Colomenca d’Atletisme amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports. | Inscripcions: Unió Colomenca d’Atletisme: de dilluns a divendres (17 a 21 h.) Prat de la Riba, s/n Deportes Marathon: Sant Jeroni, 18 Drets d’inscripció: 6 €

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.