XV Pujada a les Dues Pedres a St Coloma de Gramanet

0
409

Aquest diumenge, 22 de maig, es celebrà l’anual pujada a les Dues Pedres “Memorial Josep Llorca”. Aquesta cursa no competitiva i oberta a tothom, a realitzar tot passejant o corrent, es desenvoluparà en dos circuits opcionals: un de 5 km per a gent no iniciada i un altre de 12 km. per a practicants. Enguany, també es celebrarà una cursa infantil de 500 metres. (11,00 h.). La sortida (9’00 h.) i l’arribada estaran situades a les pistes d’atletisme (Prat de la Riba, s/n). S’obsequiarà tots els participants amb una samarreta de record, l’esmorzar i la beguda desprès de la cursa. Organitza la Unió Colomenca d’Atletisme amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports. | Inscripcions: Unió Colomenca d’Atletisme: de dilluns a divendres (17 a 21 h.) Prat de la Riba, s/n Deportes Marathon: Sant Jeroni, 18 Drets d’inscripció: 6 €

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.