CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
387

<b> Marta Miró i Alberto Castillo campions absoluts. </b> <br> Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves combinades a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. <br> L’atleta de categoria junior Marta Miró (Carrefour Lleida) s’ha proclamat campiona de Catalunya Absoluta d’heptatló amb una puntuació de 4.844 punts. En segona posició, i també campiona de la categoria promesa, s’ha classificat Anna Circuns (CA Manresa) amb 4.480 punts, tercera ha estat Cristina Bàrcena (Scopio) amb 4.338 punts. La campiona en la categoria juvenil ha estat la gironina Tamara del Río (Aquadiver GEiEG) amb una marca de 3.671. En la categoria masculina el títol absolut ha estat per Alberto Castillo (Carrefour Lleida) amb una marca de 5.759 punts, seguit de Carles Torra (Carrefour Lleida) que ha tingut molts problemes físics i ha terminat amb un registre de 5.053 punts obtenint el títol de autonòmic en la categoria promesa. El tercer lloc ha estat per Daniel Rodriguez (UA Barberà) amb 4.855 punts. El campió en la categoria junior ha estat Imanol Cardona (UA Barberà) amb 6.235 punts, i el guanyador de la categoria juvenil ha estat Albert Alvarez (CA Manresa) amb una marca de 4.964 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.