CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
302

El Futbol Club Barcelona s´ha proclamat Campió de Catalunya de Clubs tant en categoria masculina com en la femenina. En dones les atletes del Barça s´han imposat amb una clara diferència, ja que han aconseguit 140 punts i el segon classificat, l´Agrupació Atlètica de Catalunya 119,5. El tercer lloc ha estat per les noies de l´Integra 2. amb 109 punts. En homes el Futbol Club Barcelona també ha aconseguit el títol autonòmic amb una puntuació de 142 punts. Aquest títol ha estat molt més disputat ja que en segon lloc s´ha classificat el Carrefour Lleida amb 138 punts, i el tercer lloc ha estat per l´Agrupació Atlètica de Catalunya amb 113 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.