IVÁN HOMPANERA, DE L´HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, TRIPLE CAMPIÓ DE CATALUNYA D´ATLETISME ADAPTAT

0
412

Dissabte 14 de maig va tenir lloc a l´Estadi del Congost a Manresa la disputa del Campionat de Catalunya d´Atletisme Adaptat. L´atleta paralímpic de L´Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Iván Hompanera, va estar una de les figures de la competició amb un triple triomf en 800, 1500 i 5000 metres llisos de la classe T37. Hompanera va demostrar trovar-se en un bon estat de forma de cara a la propera disputa dels Campionats d´Espanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.