NOVETATS CARROS DE FOC 2005

0
527

<b> Aquest any CARROS DE FOC presentem les següents novetats: </b><br> – PEDALS DE FOC, ruta amb BTT per l´àrea exterior del Parc Nacional d´Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ( a continuació podeu trobar l’explicació en referencia a PEDALS DE FOC ) – el refugi J.M.BLANC ja està totalment reformat – el nou refugi de COLOMERS ja està en contrucció i esperem estigui acabat d´aquí dues temporades Aquest any treiem al mercat un nou producte, amb una filosofia idéntica a Carros de Foc, www.carrosdefoc.com, és a dir, molta flexibilitat pel client: PEDALS DE FOC. Consisteix en fer la volta per l’àrea exterior del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amb BTT, té un recorregut de 220 quilòmetres i uns 11.000 metres de desnivell acumulat, amb un 70% de pista forestal i la resta per camins i carreteres semi-asfaltades. El recorregut transcorre per pobles practicament abandonats i llocs realment espectaculars.| Durant el recorregut es troben refugis, cases de pagès i hotels, els quals serviran als clients per allotjar-se. Aquests no hauran de preocupar-se de res, ja que la nostra Central de Reserves els hi gestionarà tota l’aventura. Només ens hauran de dir el número de dies en que volen realitzar el trajecte a través de la nostra web que entrarà proximament en funcionament, www.pedalsdefoc.com, depenent de la seva condició física. Tenim establerta una col·laboració amb els diferents establiments, amb lloc per deixar les bicicletes i el seu rentat. També tindrem un servei de trasllat d’equipatge, per a tots aquells que no vulguin transportar el seu equipatge. Durant el recorregut hi haurà una sèrie de punts on els que realitzin aquesta aventura hauran de segellar el seu roadbook, com a control de pas. Al finalitzar Pedals de Foc, a Vielha, tots aquells que hagin acabat, se’ls entregarà un maillot exclusiu, que no es podrà comprar, com a recompensa de la seva gesta. A l’inici d’aquesta aventura, també els hi entregarem uns regals, com ara uns mitjons coolmax, el roadbook, una bossa de productes Power Bar i una bossa-pocket, per a posar la documentació. Els clients podran escollir l’establiment on dormiran, és a dir, si un grup decideix fer-ho en cinc nits, podrien escollir si així ho desitjen, dormir dos nits a cases de pagès, altres dos nits a hotels i una nit a un refugi. El preu variarà depenent de l’establiment que escullin. També tindrem una oferta per tots aquells que no vulguin preocupar-se i decideixin dormir totes les nits a hotels, cases de pagès o refugis, amb un preu tancat. Vielha, 12 de maig de 2005 CARROS DE FOC – PEDALS DE FOC Tfn.902 180 930 carrosdefoc@carrosdefoc.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.