CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
366

Aquest dilluns 16 de maig es celebrarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l’Estadi Serrahima de Barcelona. En aquest campionat participen els clubs millor classificats de la Lliga Catalana de Clubs més que estan participant en la Divisió d’Honor i en la primera divisió del Campionat d’Espanya de Clubs. Les competicions començaran a partir de les quatre de la tarda i el sistema de competició serà el d’un atleta per prova. l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, en dones, i el Futbol Club Barcelona, en homes, són els actuals campions autonòmics, títol que van aconseguir l’edició de 2.004 també a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. El F.C. Barcelona ha estat el gran dominador d’aquest campionat havent guanyant nou edicions en la categoria masculina i vuit en la femenina. Els altres clubs que també han aconseguit en alguna edició el títol autonòmic són l’AAC-UBAE i l’Integra 2.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.