CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
425

Aquest dilluns 16 de maig es celebrarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l’Estadi Serrahima de Barcelona. En aquest campionat participen els clubs millor classificats de la Lliga Catalana de Clubs més que estan participant en la Divisió d’Honor i en la primera divisió del Campionat d’Espanya de Clubs. Les competicions començaran a partir de les quatre de la tarda i el sistema de competició serà el d’un atleta per prova. l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, en dones, i el Futbol Club Barcelona, en homes, són els actuals campions autonòmics, títol que van aconseguir l’edició de 2.004 també a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. El F.C. Barcelona ha estat el gran dominador d’aquest campionat havent guanyant nou edicions en la categoria masculina i vuit en la femenina. Els altres clubs que també han aconseguit en alguna edició el títol autonòmic són l’AAC-UBAE i l’Integra 2.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.