De l’Antàrtida a Canaletes

0
569

El Temps d’Aventura d’aquest dijous (12 de maig, a les 21.15 al 33) anirà cap a la fi del món i ho farà de la mà del nostre company Arcadi Alibés, que té una curiosa afició: córrer maratons per tots els continents. La seva última experiència la Marató de l’Antàrtida. L’home marató de TV3 va competir en aquesta prova i és l’únic català que ha participat en una marató en cada un dels continets. Veurem les imategs que va gravar l’Arcadi i ell mateix ens explicarà com va viure els 42 quilòmetres i 195 metres. L’Arcadi va ser un del 200 privilegiats que van correr aquesta cursa que passava per la gelera Collins, que van haver de de pujar i baixar dues vegades. Aquesta gelera té més de 10.000 anys, i en els últims 13 ha vist com es duplicava el seu nivell de desglaç, una evidència més del preocupant canvi climàtic.| El reportatge també ens mostrarà que entre els participants n’hi ha un en cadira de rodes, per primera vegada en la història d’aquesta prova. És un home de Singapur, de 54 anys, resident als Estats Units. Es diu William Tan i va pactar amb l’organització fer aproximadament la distància de la mitja marató, però sense pujar la Gelera Collins, que seria impossible amb la cadira. A part d’aquest reportatge, el programa oferirà informacions sobre la copa del món d’esports d’aventura disputada a Austràlia, el mundial de duatlons de muntanya de la Patagònia i la copa del món de BTT de Madrid, on Hermida va ser segon. El programa també oferirà un perfil d’una de les millors kitesurefres de la historia, Julie Prochaska. Dijous que ve, "Temps d´aventura" us convida a córrer la Marató de l´Antàrtida amb l’Arcadi, que podria ser novament dissabte a Canaletes si el Barça guanya el campionat de lliga a Llevant. DIES D´EMISSIÓ: El dijous 12 de maig, a les 21.15 al 33 El divendres 13 de maig, a les 1.50 al 33 El dissabte 14 de maig, a les 5.20 TVC Internacional (Digital +) El diumenge 15 de maig, a les 14.30 al 33

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.