VII Cursa Sant Llorenç-La Mina a Tarragona

0
413

El proper diumenge, 22 de maig, a partir de les 9:30 h, es celebrarà la 7ª edició de la Cursa Sant Llorenç-La Mina que organitzen conjuntament el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre i el Club Esportiu Tarragona Fondistes. En l´anterior edició van participar 325 esportistes, un volum que enguany s´espera superar, arribant al límit de 350 corredors. Recorregut La prova, esdeveniment emblemàtic de l´entitat esportiva convocant, es disputarà sobre un recorregut de 7 Km amb sortida a l´Arc de Sant Llorenç, a la part alta de la ciutat de Tarragona, i arribada a la Mina del Riu Francolí, un indret força desconegut però amb molta història. | Itinerari Arc de Sant de Llorenç – Descalços – Portal de Sant Antoni – Passeig de Sant Antoni – Vial William J. Bryant – Anselm Clavé – Reial – Torres Jordi – Pista Riu Francolí – Pont de Sant Tecla – La Mina Inscripcions Divendres, dia 13 i dia 20, de 20:30 h a 21:30 h, al local de l´Avinguda Mª Cristina, 39 baixos de Tarragona. No s´admetrà la formalització d´inscripcions per via telefònica ni amb l´ús del correu electrònic. Límit: les 21:30 del divendres, 20 de maig (o quan s´arribi a la xifra de 350 participants). Preu de la inscripció Socis del Club Esportiu Tarragona Fondistes: 2 euros Membres del Gremi de Sant Llorenç i de Sant Isidre: 2 euros No socis: 3 euros El dia de la Cursa Els pitralls es podran recollir a partir de 8:30 h del diumenge, dia 22, al mateix punt de sortida, on hi haurà un servei de guardarrobes a disposició dels participants. En el lloc d´arribada s´oferirà avituallament i l´opció de tornar al centre de la ciutat en autobús.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.