XII MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLA GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
423

<b>REYES ESTÉVEZ I CARLA SACRAMENTO HAN CONFIRMAT LA SEVA PARTICIPACIÓ EL PROPER 28 DE MAIG </b> <br> Cornellà de Llobregat tornarà a ser escenari d’una de les proves atlètiques més importants del calendari nacional i internacional.. El proper dissabte 28 de maig se celebrarà la Milla Internacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que enguany arriba a la seva dotzena edició. Per segon any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Real Federación Española de Atletismo com la millor Milla de totas que s’organitzen a l’Estat. La XII Milla Internacional de Cornellà tornarà a contar amb les principals figures del mon de l’atletisme nacional i internacional, per la qual cosa el cartell será de luxe. El català Estévez i la la portuguesa Carla Sacramento, guanyadors de la darrera edició han confirmat la seva presència. També participaran Antonio Jiménez Pentinel, Jose Luis Blanco i Miguel Quesada, en categoria masculina, i Natalia Rodríguez, Eva Arias, Jaqueline Martín i Rosa Morató, en la femenina. La organització està treballant de valent per a completar el cartell de l’edició d’enguany amb grans noms de l’ateltisme nacional i internacional. | Prova popular La XII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona es dividirà en 17 categories –masculina i femenina- diferents. La organització, que té previst la participació de més de 600 atletes, vol que la Milla no sigui nomè competitiva sinó que alhora tingui un valor popular y de participació i es per això que està oberta a tot el món. La distància establerta serà diferent en funció de l’edat dels participants. El periode d’inscripcions ja està obert i serà completament gratuit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.