XII MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLA GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
523

<b>REYES ESTÉVEZ I CARLA SACRAMENTO HAN CONFIRMAT LA SEVA PARTICIPACIÓ EL PROPER 28 DE MAIG </b> <br> Cornellà de Llobregat tornarà a ser escenari d’una de les proves atlètiques més importants del calendari nacional i internacional.. El proper dissabte 28 de maig se celebrarà la Milla Internacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que enguany arriba a la seva dotzena edició. Per segon any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Real Federación Española de Atletismo com la millor Milla de totas que s’organitzen a l’Estat. La XII Milla Internacional de Cornellà tornarà a contar amb les principals figures del mon de l’atletisme nacional i internacional, per la qual cosa el cartell será de luxe. El català Estévez i la la portuguesa Carla Sacramento, guanyadors de la darrera edició han confirmat la seva presència. També participaran Antonio Jiménez Pentinel, Jose Luis Blanco i Miguel Quesada, en categoria masculina, i Natalia Rodríguez, Eva Arias, Jaqueline Martín i Rosa Morató, en la femenina. La organització està treballant de valent per a completar el cartell de l’edició d’enguany amb grans noms de l’ateltisme nacional i internacional. | Prova popular La XII Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona es dividirà en 17 categories –masculina i femenina- diferents. La organització, que té previst la participació de més de 600 atletes, vol que la Milla no sigui nomè competitiva sinó que alhora tingui un valor popular y de participació i es per això que està oberta a tot el món. La distància establerta serà diferent en funció de l’edat dels participants. El periode d’inscripcions ja està obert i serà completament gratuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.