Jordi Cruz de la JAS i Montserrat López del CNS guanyen la 21ena edició de la Pujada a la Salut

0
470

Jordi Cruz de la Joventut Atlètica Sabadell i Montserrat López del Club Natació Sabadell han estat els guanyadors de la 21ena edició de la Pujada al Santuari de la Salut. Aquesta tradicional cursa ha tingut aquest any un recorregut de 5 quilòmetres i s´ha englobat un cop més dins dels diferents actes de l´Aplec de la Salut. El temps de Jordi Cruz ha estat de 15 minuts i 37 segons mentre que el de l´atleta del Natació Sabadell ha estat de 21 minuts i 41 segons. El podi l´han completat en categoria masculina Francisco López i Daniel Cobo, mentre que en categoria femenina segona ha estat Ruth Ubia i tercera Monica Marín. La Pujada al Santuari ha estat tot un èxit a tots els nivells, i a més s´ha batut el rècord de participació amb un total de 196 atletes participants de totes les edats, que han gaudit d´un paisatge magnífica per la vora del riu Ripoll. A nivell organtizatiu tampoc hi hagut cap incidència destacada i tothom ha pogut córrer o caminar sense cap mena de por a perdre´s ja que el recorregut estava perfectament indicat.| Aquesta Pujada al Santuari de la Salut ha estat organtizada per l´Ajuntament de Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell, i aquest any comptava amb la novetat que les inscripcions eren totalment lliure, fet que ha facilitat aquest rècord de la prova. Josep Ayuso regidor d´esports de l´Ajuntament s´ha felicitat per com ha anat tot ´´ja que tota la gent des dels més grans als més petits han passat una jornada agradable i practicant esport´´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.