DUATLÓ: Victòries de Lluís Buscail i Carme Tort a Sant Joan de les Abadesses

0
681

La XII ena edició del duatló Sant Joan de les Abadesses va donar la cloenda del circuit català de la especialitat el passat dissabte 7 de maig amb una participació de 189 atletes. La competició es va desenvolupar sota els habituals 3 sectors en línia amb 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2´5 km de cursa a peu final. Al primer segment 4 corredors van formar el cap de cursa: Lluís Buscail i Josep Manel Juárez del C.N. Reus Ploms i Joan Capdevila i Sergi Rodríguez del C.T. Manresa. Esteven Macgregor (C.T. Costa Brava) es va mantenir lleugerament endarrerit situat en solitari a la cinquena posició, per davant d´Arnau Bellapart (C.N. Vic) i Toni Martín (C.T. Manresa) que van anar emparellats pràcticament tota la prova. Juan José Barral (C.N. Reus Ploms) i Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) més retrasats van perdre les opcions d´agafar les primeres posicions al segment de ciclisme. Juárez va fer tasca d´equip sobre la bicicleta aconseguint portar-se cap endavant al seu company del Ploms Buscail, forçant l´abandonament de Rodríguez al tercer quilòmetre i obrint un espai de 15 segons sobre Capdevila i Macgregor, situació que es va mantenir fins a la segona transició. Buscail va guanyar la prova amb relativa comoditat amb un temps final de 57 min 24 s. Juárez va finalitzar en segona posició per davant de Macgregor, quedant Capdevila classificat en quarta posició.| La setena posició de Barral va donar la victòria per equips masculins al Club Natació Reus Ploms. Lluís Buscail també va assolir la primera posició final per puntuació del circuit català i Enric Santamaría (C.T. Vilanova i la Geltrú) va finalitzar primer al circuit dins el rànquing de participació. Montserrat Cinca (Reus Ploms) va se la més ràpida al primer segment, però Carme Tort (Sant Joan) va neutralitzar la diferència a l´inici del ciclisme arribant totes dues juntes a la cursa a peu final. Tort va prendre la iniciativa al tercer segment aconseguint la seva primera victòria del circuit amb un temps final de 1 h 6 min 27 s, traient a Cinca (segona classificada) 15 segons en línia de meta. Helena Beltrán (C.T. Manresa) després de recuperar 2 llocs al segment de ciclisme va finalitzar en tercera posició de la prova, clasificant-se en primera per puntuació al circuit català. Montserrat Clavero (Reus Ploms) va assolir el primer lloc del rànquing de participació del circuit. El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va arrodonir una impecable organització de la prova amb la victòria per equips femenins comptabilitzant els registres de Carme Tort, Elisabet Ruz i Teresa Benet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.