Sanitaris de l´Alt Penedès i Sant Joan Deu guanyen carrera de Can Ruti

0
335

Els sanitaris de l´Hospital de l´Alt Penedès i de Sant Joan de Deu han estat els guanyadors en la categoria per equips de la XII Carrera Atlètica de la Sanitat catalana, que s´ha celebrat avui al voltant de l´Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona. Prop de 170 professionals de la sanitat catalana, tant de l´àmbit hospitalari com del de l´atenció primària, han participat aquest matí en la carrera, segons que han informat fonts de l´Hospital Germans Trias i Pujol . Els participants han recorregut aproximadament una distància d´uns deu quilòmetres als voltants de l´hospital de Can Ruti. L´alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, acompanyada de diverses autoritats de l´Institut Català de la Salut i de l´ajuntament de Badalona, ha donat la sortida a les 12.30 hores d´avui. En la categoria per equips, han vençut els hospitals de l´Alt Penedès, en la categoria masculina, i de Sant Joan de Déu, en la femenina.| El primer a arribar a la meta ha estat Carlos Díez Lázaro, del centre d´atenció primària Florència de Barcelona, que ha completat el recorregut en 35 minuts i 46 segons. La primera corredora, Maria Vinget Noguero, de l´hospital Sant Joan de Déu, ha utilitzat un temps de 40 minuts i vuit segons. En la categoria de veterans masculina el vencedor ha estat Manuel Salvador, de la clínica Asepeyo. I en veterans femenina, la primera ha estat Esperanza Zuriguell, de l´hospital Vall d´Hebron de Barcelona. Així mateix, s´han entregat premis honorífics als millors corredors de l´Hospital Germans Trias i Pujol i als atletes més veterans del certamen.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.