Sanitaris de l´Alt Penedès i Sant Joan Deu guanyen carrera de Can Ruti

0
401

Els sanitaris de l´Hospital de l´Alt Penedès i de Sant Joan de Deu han estat els guanyadors en la categoria per equips de la XII Carrera Atlètica de la Sanitat catalana, que s´ha celebrat avui al voltant de l´Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona. Prop de 170 professionals de la sanitat catalana, tant de l´àmbit hospitalari com del de l´atenció primària, han participat aquest matí en la carrera, segons que han informat fonts de l´Hospital Germans Trias i Pujol . Els participants han recorregut aproximadament una distància d´uns deu quilòmetres als voltants de l´hospital de Can Ruti. L´alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, acompanyada de diverses autoritats de l´Institut Català de la Salut i de l´ajuntament de Badalona, ha donat la sortida a les 12.30 hores d´avui. En la categoria per equips, han vençut els hospitals de l´Alt Penedès, en la categoria masculina, i de Sant Joan de Déu, en la femenina.| El primer a arribar a la meta ha estat Carlos Díez Lázaro, del centre d´atenció primària Florència de Barcelona, que ha completat el recorregut en 35 minuts i 46 segons. La primera corredora, Maria Vinget Noguero, de l´hospital Sant Joan de Déu, ha utilitzat un temps de 40 minuts i vuit segons. En la categoria de veterans masculina el vencedor ha estat Manuel Salvador, de la clínica Asepeyo. I en veterans femenina, la primera ha estat Esperanza Zuriguell, de l´hospital Vall d´Hebron de Barcelona. Així mateix, s´han entregat premis honorífics als millors corredors de l´Hospital Germans Trias i Pujol i als atletes més veterans del certamen.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.