La marató d´Empúries del passat 1 de maig, està bé mesurada

0
375

La marató d´Empúries del passat 1 de maig, està bé mesurada i certificada pels mesuradors de la FCA, Pep Solé i Jordi Reinoso. Còpies de tot aquest procés estant a la RFEA., FCA, i en poder dels organitzadors d´Empúries. Que va passar en algúns qms ?. Molt fàcil: -Quan els mesuradors, mesuren i certificant ho fan en trams de 5 qms en 5 qms. i posen una petita senyal en cada un del qms, intermitjos d´aquestes fraccions, per després o un altra dia pintar l ú, el 2, el 3, el 4, el 6 …… En el cas d´Empúries qui havia de fer aquesta feina- Pep Solé- que coneixia aquestos punts, ja que ell mateix, els havia marcat anteriorment, es va posar malalt i no va poder desplaçar-se a Empúries el dia abans, a fer-ho. Això va comportar que qui va fer la feina, amb premura de temps i en poca experiència, li passés desapercebuda o descol.locada alguna senyal. Això va fer que el qm. 1, jo que vaig córrer la cursa de 15 qms. el fés amb 2´45", quan en realitat no era el 1er. qms, ja que anava a un pas una mica inferior als 4 minuts per qm. Probablement aixó passes en altres punts, peró el total de la marató, és correcte, i sino ho podeu consultar a la Federació Catalana d´Atletisme." Gràcies, Josep Maria Antentas

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.