La marató d´Empúries del passat 1 de maig, està bé mesurada

0
448

La marató d´Empúries del passat 1 de maig, està bé mesurada i certificada pels mesuradors de la FCA, Pep Solé i Jordi Reinoso. Còpies de tot aquest procés estant a la RFEA., FCA, i en poder dels organitzadors d´Empúries. Que va passar en algúns qms ?. Molt fàcil: -Quan els mesuradors, mesuren i certificant ho fan en trams de 5 qms en 5 qms. i posen una petita senyal en cada un del qms, intermitjos d´aquestes fraccions, per després o un altra dia pintar l ú, el 2, el 3, el 4, el 6 …… En el cas d´Empúries qui havia de fer aquesta feina- Pep Solé- que coneixia aquestos punts, ja que ell mateix, els havia marcat anteriorment, es va posar malalt i no va poder desplaçar-se a Empúries el dia abans, a fer-ho. Això va comportar que qui va fer la feina, amb premura de temps i en poca experiència, li passés desapercebuda o descol.locada alguna senyal. Això va fer que el qm. 1, jo que vaig córrer la cursa de 15 qms. el fés amb 2´45", quan en realitat no era el 1er. qms, ja que anava a un pas una mica inferior als 4 minuts per qm. Probablement aixó passes en altres punts, peró el total de la marató, és correcte, i sino ho podeu consultar a la Federació Catalana d´Atletisme." Gràcies, Josep Maria Antentas

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.