FINAL LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
398

Aquest diumenge 8 de maig es celebrarà la Jornada Final de Lliga Catalana de Clubs 2.005 després de les dues jornades classificatòries celebrades els dies 17 i 24 d’abril, i que han configurat els clubs classificats per a aquesta final. L’encontre de la final A masculina es realitzarà a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, en jornada matinal. La final femenina A es realitzarà a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, organitzat pel CA Carrefour – Lleida UA, en jornada de tarda. La final B masculina es realitzarà a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat, organitzat pel UA Barberà, i la final B femenina l’organitzarà també la JA de Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.