FINAL LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
343

Aquest diumenge 8 de maig es celebrarà la Jornada Final de Lliga Catalana de Clubs 2.005 després de les dues jornades classificatòries celebrades els dies 17 i 24 d’abril, i que han configurat els clubs classificats per a aquesta final. L’encontre de la final A masculina es realitzarà a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, en jornada matinal. La final femenina A es realitzarà a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, organitzat pel CA Carrefour – Lleida UA, en jornada de tarda. La final B masculina es realitzarà a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat, organitzat pel UA Barberà, i la final B femenina l’organitzarà també la JA de Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.