El dissabte 7 de maig es celebra la XII Duatló de Sant Joan de les Abadesses

0
437

El proper dissabte 7 de maig de 2005 el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses organitza la XII Duatló amb l’autorització i el control de la Federació Catalana de Triatló. La competició consta de dues curses circulars a peu de 5 km per la carretera GI- 521 que transcorre pel Coll de Santigosa, intercalant al mig, una cursa ciclista, també circular, de 20 km que passa per la carretera C-26 fins la rotonda dels túnels de Collabós i C-38 direcció Camprodon fins el poble de La Ral. Com en altres edicions de la cursa, s’estableixen diferents categories en funció de l’edat: cadet, júnior, sub 23, absoluta, veterà 1 i veterà 2.A més, cada categoria té la classificació masculina i femenina. La prova s’iniciarà a les 15:30 h i a les 18:00 h es realitzarà l’entrega de premis. En el transcurs del repartiment de premis, la Federació Catalana de Triatló farà entrega dels corresponents guardons als guanyadors del Circuit Català de Duatló de totes les categories. Les inscripcions es realitzen a la Federació Catalana de Triatló fins el dijous 5 de maig o bé quan es superin els 250 inscrits. En l’edició d’enguany s’espera una participació d’uns dos cents esportistes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.