Collbató acull diumenge la divuitena Cursa de l´Alba

0
528

El Centre d´Esports Collbató i L´Ajuntament de Collbató organitzen per aquest proper diumenge 8 de maig la divuitena edició de la ja tradicional Cursa de l´Alba, una prova atlètica de muntanya que any rere any reuneix centenars de persones disposades a ascendir fins al punt més alt de la serra de Montserrat. El tret de sortida de la prova es donarà a 2/4 de 9 del matí, a les piscines de Collbató. D´allà els corredors ascendiran cap a les coves del Salnitre, el torrent de la Bellasona, el pla de Sant Miquel, el monestir de Montserrat, el pas dels Francesos, el pla d´Ocells i el Cim de Satn Jeroni, i després descendiran cap el camí del pla de les Bruixes, el camí vell de Collbató al monestir i el Casalot. En total s´hauran recorregut un total de 24 quilòmetres i superar un desnivell de 1.000 metres. Les inscripcions -limitades a un màxim de 400 participants- es poden cursar fins el dia 5 de maig a través de la web oficial de la cursa <a href="http://www.cursalba.org">www.cursalba.org</a> i costen 10 €.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.