Collbató acull diumenge la divuitena Cursa de l´Alba

0
390

El Centre d´Esports Collbató i L´Ajuntament de Collbató organitzen per aquest proper diumenge 8 de maig la divuitena edició de la ja tradicional Cursa de l´Alba, una prova atlètica de muntanya que any rere any reuneix centenars de persones disposades a ascendir fins al punt més alt de la serra de Montserrat. El tret de sortida de la prova es donarà a 2/4 de 9 del matí, a les piscines de Collbató. D´allà els corredors ascendiran cap a les coves del Salnitre, el torrent de la Bellasona, el pla de Sant Miquel, el monestir de Montserrat, el pas dels Francesos, el pla d´Ocells i el Cim de Satn Jeroni, i després descendiran cap el camí del pla de les Bruixes, el camí vell de Collbató al monestir i el Casalot. En total s´hauran recorregut un total de 24 quilòmetres i superar un desnivell de 1.000 metres. Les inscripcions -limitades a un màxim de 400 participants- es poden cursar fins el dia 5 de maig a través de la web oficial de la cursa <a href="http://www.cursalba.org">www.cursalba.org</a> i costen 10 €.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.