DUATLÓ: Victòries de Lluís Buscail i Maria Sarrado a Banyoles

0
466

La setena prova del circuit català de duatló 2005 es va disputar a Banyoles el passat diumenge 1 de maig sota les distàncies de 10 km de cursa a peu, 44 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu final. Al primer segment de la competició es va formar un grup capdavanter integrat per tres atletes amb Sergi Rodríguez i Joan Capdevila del C.T. Manresa, que junt a Lluís Buscail del C.N. Reus Ploms van iniciar el segment de ciclisme traient 25 segons a Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) situat a la quarta posició provisional. A un minut del cap de cursa van fer la primera transició José Luís Cano (C.N. Mataró), Esteven MacGregor (C.T. Costa Brava) i Toni Martín (C.T. Manresa), atletes que van formar el grup ciclista perseguidor arribant a fusionar-se amb Juárez i també amb Rodríguez que va perdre contacte amb amb el cap de cursa, quedant Buscail i Capdevila al cap davant de la prova. Aquest 2 atletes van deixar la bicicleta a la segona transició amb més de 3 minuts d´avantatge sobre els 5 integrants del grup perseguidor, i Buscail va ser el més ràpid al tercer segment per guanyar amb un registre final de 1 h 57 min 41 s. Capdevila va finalitzar en segona posició i MacGregor va assolir el tercer lloc amb un excelent final de cursa. El Club Triatló Manresa es va classificar a la primera posició per equips masculins (Capdevila, Rodríguez i Martín), i el Club Natació Olot va assolir la segona posició amb les classificacions de Lluís Bosch, Enric Gussinyer i Joan Domènech.| Elisabet Bosch (C.E. Picornell) va ser la més ràpida al primer segment per finalitzar la prova en quarta posició. Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) va finalitzar el primer segment situada a la segona posició provisional i superant a Bosch a l´inici del segment de ciclisme va dominar la resta de la competició en solitari, assolint la victòria amb un registre final de 2 h 29 min 4 s. Mercè Magem (C.N. Reus Ploms) i Ariadna Oroval (independent) van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Reus Ploms va guanyar la classificació per equips femenins comptabilitzant els registres de Sarrado, Magem i Montserrat Clavero.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.