DUATLÓ: Victòries de Lluís Buscail i Maria Sarrado a Banyoles

0
545

La setena prova del circuit català de duatló 2005 es va disputar a Banyoles el passat diumenge 1 de maig sota les distàncies de 10 km de cursa a peu, 44 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu final. Al primer segment de la competició es va formar un grup capdavanter integrat per tres atletes amb Sergi Rodríguez i Joan Capdevila del C.T. Manresa, que junt a Lluís Buscail del C.N. Reus Ploms van iniciar el segment de ciclisme traient 25 segons a Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) situat a la quarta posició provisional. A un minut del cap de cursa van fer la primera transició José Luís Cano (C.N. Mataró), Esteven MacGregor (C.T. Costa Brava) i Toni Martín (C.T. Manresa), atletes que van formar el grup ciclista perseguidor arribant a fusionar-se amb Juárez i també amb Rodríguez que va perdre contacte amb amb el cap de cursa, quedant Buscail i Capdevila al cap davant de la prova. Aquest 2 atletes van deixar la bicicleta a la segona transició amb més de 3 minuts d´avantatge sobre els 5 integrants del grup perseguidor, i Buscail va ser el més ràpid al tercer segment per guanyar amb un registre final de 1 h 57 min 41 s. Capdevila va finalitzar en segona posició i MacGregor va assolir el tercer lloc amb un excelent final de cursa. El Club Triatló Manresa es va classificar a la primera posició per equips masculins (Capdevila, Rodríguez i Martín), i el Club Natació Olot va assolir la segona posició amb les classificacions de Lluís Bosch, Enric Gussinyer i Joan Domènech.| Elisabet Bosch (C.E. Picornell) va ser la més ràpida al primer segment per finalitzar la prova en quarta posició. Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) va finalitzar el primer segment situada a la segona posició provisional i superant a Bosch a l´inici del segment de ciclisme va dominar la resta de la competició en solitari, assolint la victòria amb un registre final de 2 h 29 min 4 s. Mercè Magem (C.N. Reus Ploms) i Ariadna Oroval (independent) van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Reus Ploms va guanyar la classificació per equips femenins comptabilitzant els registres de Sarrado, Magem i Montserrat Clavero.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.