"Amb la frasse "fes esport, posa´t en forma", Running Vallès ofereix un curs específic per qui vulgui iniciar-se en la pràctica esportiva del córrer.

0
496

Amb data d´inici 18 de maig i una durada programada de 8 setmanes, el curs preten motivar a persones principiants en aquesta modalitat a gaudir de l´esport i aprendre unes pautes básiques per poder-les aplicar posteriorment. Sota la coordinació tècnica de la Britta Stemmler i el patrocini de Mizuno, el curs també inclou una sèrie de xerrades sobre temes d´interés relacionats o complementaris de la mateixa pràctica esportiva, tals com, per exemple i per citar-ne dos, el material adient segons el tipus de corredor o la nutrició aplicada a l´esport. Durant aquestes vuit setmanes de durada del curs, el participant pot realitzar consultes on-line en qualsevol moment i s´estableix un dia presencial amb la monitora per aclarir dubtes i perfeccionar sessions d´entrenament. Les places del curs son limitades.| Running Vallès té l´objectiu de programar nous grups i cursos per la tardor, i no tant sols d´iniciació, sino també pensats per nivells més avançats dins la pràctica d´aquest esport en modalitats de mitja marató i marató. Si us interessa ampliar informació al respecte us podeu posar en contacte amb Running Vallès al telèfon 93-589.86.31 o bé a través de correu electrònic a l´adreça runningvalles@ya.com."

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.