"Amb la frasse "fes esport, posa´t en forma", Running Vallès ofereix un curs específic per qui vulgui iniciar-se en la pràctica esportiva del córrer.

0
372

Amb data d´inici 18 de maig i una durada programada de 8 setmanes, el curs preten motivar a persones principiants en aquesta modalitat a gaudir de l´esport i aprendre unes pautes básiques per poder-les aplicar posteriorment. Sota la coordinació tècnica de la Britta Stemmler i el patrocini de Mizuno, el curs també inclou una sèrie de xerrades sobre temes d´interés relacionats o complementaris de la mateixa pràctica esportiva, tals com, per exemple i per citar-ne dos, el material adient segons el tipus de corredor o la nutrició aplicada a l´esport. Durant aquestes vuit setmanes de durada del curs, el participant pot realitzar consultes on-line en qualsevol moment i s´estableix un dia presencial amb la monitora per aclarir dubtes i perfeccionar sessions d´entrenament. Les places del curs son limitades.| Running Vallès té l´objectiu de programar nous grups i cursos per la tardor, i no tant sols d´iniciació, sino també pensats per nivells més avançats dins la pràctica d´aquest esport en modalitats de mitja marató i marató. Si us interessa ampliar informació al respecte us podeu posar en contacte amb Running Vallès al telèfon 93-589.86.31 o bé a través de correu electrònic a l´adreça runningvalles@ya.com."

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.