28a Cursa Popular i 11a cursa de Fons a l´ermita de Sant Josep a Montblanc

0
383

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 28a CURSA POPULAR i la 11a CURSA DE FONS a l´ermita de Sant Josep, el diumenge 1 de maig de 2005 a les 10 del matí. 2. La distància serà de 3 Qm per la cursa popular i de 10 Qm per la cursa de fons. 3. SORTIDA I ARRIBADA: a l’ermita de Sant Josep de Montblanc 4. Avituallament al quilòmetre 5 en la cursa de fons i a l´arribada en totes les curses. 5. OBSEQUIS: S’obsequiarà a tots els atletes que finalitzin la cursa amb: una bossa amb diferents obsequis, el record de la cursa, esmorzar, beguda, gelat i el Buff de la cursa. | Record de la cursa de fons:samarreta Record de la cursa de fons:suadera 6. SORTEIG de diversos productes i sopars a diferents restaurants de la vila amb el número del dorsal 7. Les categories es regiran per l´any de naixement i queden establertes, com a categories masculina i femenina, per la cursa de fons de la següent manera: Categories: A. Fins a 18 anys B. De 19 a 39 anys C. A partir de 40 anys 8. TROFEUS: als 3 primers classificats masculins i les 3 primeres femenines en la cursa popular. Als 10 primers classificats de la general masculina i les 5 primeres classificades en la general femenina. Al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del Club Atlètic Montblanc. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria. 9. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba i dutxes 10. L´organització no es fa responsable dels accidents i/o altres perjudicis que la participació en la 28a cursa popular i la 11a cursa de fons a l´ermita de Sant Josep pugui ocasionar als participants i espectadors, abans, durant, o després de les mateixes. 11. La sola inscripció en les curses implica la total acceptació d´aquest reglament. Tot allò que no estigui especificat en aquest reglament restarà sota la decisió de l´organització de les curses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.