28a Cursa Popular i 11a cursa de Fons a l´ermita de Sant Josep a Montblanc

0
330

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 28a CURSA POPULAR i la 11a CURSA DE FONS a l´ermita de Sant Josep, el diumenge 1 de maig de 2005 a les 10 del matí. 2. La distància serà de 3 Qm per la cursa popular i de 10 Qm per la cursa de fons. 3. SORTIDA I ARRIBADA: a l’ermita de Sant Josep de Montblanc 4. Avituallament al quilòmetre 5 en la cursa de fons i a l´arribada en totes les curses. 5. OBSEQUIS: S’obsequiarà a tots els atletes que finalitzin la cursa amb: una bossa amb diferents obsequis, el record de la cursa, esmorzar, beguda, gelat i el Buff de la cursa. | Record de la cursa de fons:samarreta Record de la cursa de fons:suadera 6. SORTEIG de diversos productes i sopars a diferents restaurants de la vila amb el número del dorsal 7. Les categories es regiran per l´any de naixement i queden establertes, com a categories masculina i femenina, per la cursa de fons de la següent manera: Categories: A. Fins a 18 anys B. De 19 a 39 anys C. A partir de 40 anys 8. TROFEUS: als 3 primers classificats masculins i les 3 primeres femenines en la cursa popular. Als 10 primers classificats de la general masculina i les 5 primeres classificades en la general femenina. Al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del Club Atlètic Montblanc. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria. 9. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba i dutxes 10. L´organització no es fa responsable dels accidents i/o altres perjudicis que la participació en la 28a cursa popular i la 11a cursa de fons a l´ermita de Sant Josep pugui ocasionar als participants i espectadors, abans, durant, o després de les mateixes. 11. La sola inscripció en les curses implica la total acceptació d´aquest reglament. Tot allò que no estigui especificat en aquest reglament restarà sota la decisió de l´organització de les curses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.