ANEM A LA CORSA POPULARA D’ARAN (Mitja Marató Vielha-Les )

0
1863

I aquest any també Mitja Marató i 10 km corrent o caminant. PROGRAMA DE VIATGE Sortida: 28 de Maig (Dissabte), 7 horas a les instal.lacions del C.N.Terrassa. Direcció PUIGCERDA (túnel del Cadí), direcció FOIX, (túnel de Puymorenys) amb parada per esmortzar a AX LES TERMES . Seguirem per FOIX, SANT GIRONS, SANT GAUDENS, per arrivar a LES, sobre les 13 horas.| Distribució d’hotels i habitacions 14 horas (aprox.) – Dinar 16’30 horas – Excursió a la població de Bossots (a 4 Kms. de Les). Total 8 Kms. de caminada. – Pels que no vulguin caminar, acompanyem horari de bus, per si volen visitar la vila de Vielha . – Posibilitat de poder anar a fer una sesió a les Termes “Baronia de Les” (cost, segons tarifa especial) . 20 horas – Sopar Després de sopar, agermanament a la plaça de l’Ajuntament, amb la degustació d’un VI CALENT per a tot-hom. DIUMENGE dia 29 A l’hora que es quedi, corredors i caminadors, a l’autocar per anar a les sortides . – Acabades les curses i caminades, repartiment de trofeos. – Refrigeri ofert per l’organització de la Cursa . – Dinar final al restaurant “Es Banhs”, amb un buffet lliure. – Al acabar el mateix, tornada cap a Terrassa, pel túnel de Vielha, direcció Benabarre, Alcarrás, (tornada tradicional). PREU TOT INCLOS : 96 Euros per persona. ORGANITZA: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, que es reserva el dret d’admissió. Per a mes informació i inscripcions: www.mitjaterrassa.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.