Jose Francisco Navarrete "Nene" del Club Atletisme Tarragona ha patit un accident

0
382

Una mica de "culpa" de la revitalització de la llista la té el Nene, amb els seus comentaris sobre la cursa de Bombers, on va explicar el problema físic que va tenir, que ja estava superat sense més problemes. Doncs ara un amic seu em demana us comuniqui que el darrer divendres abans de plegar de la feina va patir un accident laboral amb greus cremades a les cames i ara mateix està ingressat a l´UVI de Vall Hebrón, pendent d´algunes operacions d´injerts. De moment no podem anar a visitar-lo doncs està reservat a la familia. Quan tingui més informació l´aniré explicant. La noticia m´ha deixat molt trist i preocupat. Us recordo que el Nene es en Jose Francisco Navarrete i va estar el guanyador de les primeres Lliges del Internet a més d´excelent company i amic. Esperem i desijem que superi la situació actual i pogui tornar a correr. Desde aquestes línies el nostre suport per una ràpida recuperació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.