DUATLÓ: Francisco Pontano i Helena Beltrán guanyen al Ciutat de Vic

0
645

El Club Natació Vic – E.T.B. va programar una matinal esportiva de duatló el passat diumenge 24 d´abril que a priori es presentava molt atractiva, però la pluja va obligar a suspendre el segment de ciclisme del duatló del circuit català, i les dues sèries promocionals de duatló infantil es van unificar en una sortida comú reservada als més joves. Els 34 participants de la sèrie infantil van prendre la sortida sota una lleugera pluja, realitzant un duatló complert al circuit tancat de 500 metres, a on van donar una volta a peu al primer segment, per continuar amb dues voltes amb bicicleta i finalitzar amb altre volta a peu. Els joves atletes es van mostrar molt satisfets per l´experiència viscuda.| La prova gran va quedar transformada en un cros pedestre de 12 km, tot i que la prova va perdre l´atractiu del seu exigent recorregut ciclista habitual van participar 166 atletes. A la primera de les 4 voltes es va formar un grup capdavanter amb 6 atletes format per: José Luis Cano (C.N. Mataró), Arnau Bellapart (C.N. Vic), Sergi Rodríguez i Joan Capdevila (C.T. Manresa), Francisco Pontano (C.N. Olot) i Juan José Barral (C.N. Reus Ploms). A la part final de la prova el grup va quedar reduït amb només 3 components: Pontano, Barral i Rodríguez. Pontano va fer un contundent canvi de ritme als darrers 1000 metres que li va portar cap a la victòria de la prova amb un registre final de 39 min 59 s. Barral i Rodríguez van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Triatló Manresa es va classificar a la primera posició per equips. Helena Beltrán (C.T. Manresa) va guanyar dins la categoria femenina amb un registre final de 49 min 38 s traient minut i mig a la segona classificada Anna Serra (K3 John Luck). En tercera posició i després de recuperar 2 posicions a la part final de la prova va finalitzar Regina Mola afavorint la primera posició assolida pel Centre Natació Mataró a la classificació dels equips femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.