Cursa Atlètica Circuit de Catalunya

0
418

Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya a Montmeló a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. La matinal atlètica ha representat un èxit de participació que ha desbordat les previsions més optimistes. Més de quatre mil persones s’han donat cita al Circuit de Catalunya en una jornada que ja és tradicionalment la de portes obertes d’aquesta magnífica instal·lació esportiva. S’han disputat tres curses en diferents traçats del circuit on s’ha superat la xifra de mil vuit-cents inscrits, pràcticament el doble de l’edició anterior. La cursa de 8.000 metres l’ha guanyat Andrés Acuña (FILA D.C.) amb un temps de 24’14”, aquest atleta ha estat dues vegades guanyador de la Pujada a l’Angliru i dues vegades guanyador del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya. En segon lloc ha entrat Jordi Escoriza (FILA D.C.) amb 24’42, i la tercera posició ha estat per a Carmelo Quattrocchi (Ind.) amb 24’59”. En dones, la guanyadora d’aquesta cursa ha estat Anna Rosa (Fondistes Blanes) amb un temps de 31’27”. Aquesta atleta és l’actual Campiona de Catalunya de Marató i de Mitja Marató. En segon lloc ha entrat Eva Santolaria (Fondistes Blanes) amb 31’27”, i en tercer Àngels Menage (Runner’s World) amb 31’43”. | La cursa de 3.000 metres ha tingut com a guanyador a Sergi Ferret (C.A. Manresa) amb un temps de 9’59”, seguit de Cristian Tanida (C.A. Manresa) amb 10’01 i en tercre lloc ha entrat Muissin Tabtat (Ind) 10’11”. En dones la victòria ha estat per Anna Vallhonesta (CA Manresa) amb 11’51”, seguida de Judit Riera (Ind) amb 12’20 i tercera Fàtima Zelout (Ind) amb 12’30”. Per últim, la cursa més popular, la de 1.200 metres ha tingut la següent classificació conjunta: el primer lloc ha estat per Carlos Mayol, el segon per la Noelia Alcàsser, i el tercer per l’Alberto Jimenez. Com en les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d’investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els participants han pogut gaudir d’un paratge únic i contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal•liar els efectes d’una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.