Qui és la Gemma Pous

0
324

<b>Una nova membre activa de la llista d´atletisme Català. </b><br>La Gemma Pous és una d´aquelles persones que s´ens creua pel carrer dia a dia. Una persona que ha après a estimar l´atletisme i que ha convertit aquesta afició, aquest esport, en una filosofia de viure. L´atletisme m´ha ajudat a coneixem a mi mateixa, a valorar les petites coses i a ser feliç només amb unes bambes. És un esport a l´abast de tothom. És una raó per somriure i amb una mica d´il·lusió tothom pot aprendre a estimar-lo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.