Disculpes per la Mitja de 22km a Vic

0
440

<b>COMUNICAT DE L´ORGANITZACIÓ </b><br> Kangur Vic Associació Esportiva demana disculpes als atletes participants a la Xª mitja marató Ciutat de Vic per l´error de mesurament del recorregut de la cursa celebrada el dia 17 d´abril de 2005, a la ciutat de Vic. El diumenge dia 24 d´abril de 2005, tal com havíem promès a tots els atletes que van venir a la mitja marató de Vic, un jutge de la FCA ha mesurat el recorregut realitzat efectivament pels atletes i ha certificat una distància de 22.150,25 m. (premeu aquí per veure el certificat). L´error s´ha degut a una mala senyalització del recorregut en el tram final de la cursa. Si el recorregut havia de girar davant de Mas Pugell (a la N-152), es va marcar de forma errònia fent girar als atletes en un altre punt de la mateixa carretera (davant de Casa Tarradellas). Des de la nostra pàgina web volem exculpar de qualsevol tipus de responsabilitat als jutges de la Federació Catalana d´Atletisme, que en el seu dia varen mesurar de forma totalment correcta el recorregut de la cursa i assumim tota la responsabilitat de l´error comès. Tal com vam prometre, hem publicat les classificacions corregides per tal que els atletes puguin saber el temps que haurien invertit si haguessin fet el recorregut corresponent a la mitja marató. Aquest temps corregit és el que considerem vàlid a tots els efectes. Per altra banda, entenem que alguns atletes ens hagueu manifestat el vostre malestar per aquest error i esperem que amb aquesta rectificació pugueu passar pàgina sobre aquest tema. Voldríem aclarir, així mateix, que la cursa programada pel dia 12 de juny de 2005, de la qual podreu consultar els detalls properament en la nostra pàgina, està organitzada pel Comitè Olímpic de Catalunya. Kangur Vic només col·laborarà en alguns aspectes, atès que en anys anteriors hem estat nosaltres qui hem organitzat la cursa de 10 Km a la nostra ciutat. És per aquest motiu que us animem a venir a la cursa organitzada pel Comitè Olímpic de Catalunya i us demanem que el vostre malestar per l´error que ja hem assumit no sigui una causa per no venir a Vic a córrer la cursa del proper 12 de juny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.