La Lliga Internet-ChampionChip i Excelent començant els anàlisi de lactats

0
309

Pels participants a la Lliga Internet-ChampionChip, Excelent ofereix un servei amb l’objectiu de millorar la condició física i preparar-se per a les curses que resten fins final d´any. Els objectius del servei proposat son: determinar l’estat de forma, control i optimització de l’entrenament, predicció de marques i avaluar la capacitat funcional del sistema cardio-respiratori i muscular A partir d’aquestes dades i dels resultats del test des d’Excelent Center ofereix la possibilitat de tenir assessorament en l’entrenament mitjançant el servei de preparació física així com un control més exhaustiu de la planificació i les càrregues d’entrenament. El primer test es realitzarà el dimecres 20 d’Abril de 2005 Horari: 18:30h-21:30h Lloc: Pistes Universitàries- Servei d’Esports UB (Av. Diagonal, 695-701) | El preu especial pels participants a la Lliga es de 15 euros amb un descompte del 15% acreditant la inscripció. Es molt recomanat, doncs es la primera vegada a Catalunya que es fa un test d´aquestes característiques al aire lliure, orientat a un col·lectiu com els corredors de fons anomenats "populars". Més informació a: Per a més informació i INSCRIPCIÓ: Telèfon: 93.215.09.20 E-mail: jllopart@excelentcenter.com; xgalilea@excelentcenter.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.