La Lliga Internet-ChampionChip i Excelent començant els anàlisi de lactats

0
468

Pels participants a la Lliga Internet-ChampionChip, Excelent ofereix un servei amb l’objectiu de millorar la condició física i preparar-se per a les curses que resten fins final d´any. Els objectius del servei proposat son: determinar l’estat de forma, control i optimització de l’entrenament, predicció de marques i avaluar la capacitat funcional del sistema cardio-respiratori i muscular A partir d’aquestes dades i dels resultats del test des d’Excelent Center ofereix la possibilitat de tenir assessorament en l’entrenament mitjançant el servei de preparació física així com un control més exhaustiu de la planificació i les càrregues d’entrenament. El primer test es realitzarà el dimecres 20 d’Abril de 2005 Horari: 18:30h-21:30h Lloc: Pistes Universitàries- Servei d’Esports UB (Av. Diagonal, 695-701) | El preu especial pels participants a la Lliga es de 15 euros amb un descompte del 15% acreditant la inscripció. Es molt recomanat, doncs es la primera vegada a Catalunya que es fa un test d´aquestes característiques al aire lliure, orientat a un col·lectiu com els corredors de fons anomenats "populars". Més informació a: Per a més informació i INSCRIPCIÓ: Telèfon: 93.215.09.20 E-mail: jllopart@excelentcenter.com; xgalilea@excelentcenter.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.