Cursa homenatge Ramón Oliu

0
496

Com sabeu, en Ramon Oliu – que va morir a Hamilton (EU) el passat 3 d’abril – ha estat una figura cabdal en l’atletisme català: Introductor de les curses a peu; fundador de la Comissió Marathon Catalunya; creador de la primera marató a Catalunya i a tot l’Estat; organitzador de les primeres mitges maratons de casa nostra; escriptor, articulista, i conferenciant sobre temes del córrer…i sobre tot, una persona d’una extraordinària qualitat humana, que va deixar molta petjada. En memòria seva, uns quants amics seus li estem preparant un homenatge pòstum de tipus esportiu, a títol personal. Aquest homenatge estarà format per una cursa popular al poble de Cantonigros, el proper dissabte 11 de juny : Cursa Memorial Ramon Oliu , i un acte complementari a Barcelona el dia abans, divendres 10 de juny, on en una Taula Rodona, es glossarà la seva figura. La Cursa Memorial Ramon Oliu del 11 de juny a Cantonigros, el poble prop de Vic d’on era, serà de 10 quilòmetres i començarà a les 18,30. De caire popular i oberta a tothom, serà gratuïta. No hi haurà premis per a ningú. Cada participant rebrà una flor a l’arribada; quan hagi arribat tothom, ajuntarem totes les flors en un ram i el dipositarem al peu de la porta de la casa on va néixer. La Taula Rodona del 10 de juny es farà als locals de la Federació Catalana d’Atletisme i començarà a les 19,30. Hi participaran protagonistes del món del córrer a Catalunya coetanis i amics d’en Ramon Oliu, que mitjançant breus parlaments honoraran la seva personalitat. Els organitzadors d’aquest reconeixement: l’Andreu Ballbé, en Josep Maria Antentas, l’Enric Masllorens, i el que subscriu, us convidem a participar a la Cursa i assistir a la Taula del dia abans, i us quedarem molt reconeguts si en els vostres mitjans us feu ressò de la noticia informativa de més amunt. En Ramon Oliu, un prohom de l’atletisme popular, s’ho mereix.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.