DUATLÓ: Victòries de Josep Manel Juárez i Sílvia Tremoleda a Girona

0
454

La vuitena edició del Duatló Ciutat de Girona – gran premi Wellness es va disputar el passat diumenge 17 d´abril sota les distàncies més curtes de la especialitat (5-20-2,5). La prova organitzada per Todoentreno S.L. i el Club Triatló Costa Brava va tenir com centre neuràlgic el Parc del Migdia, i a part de les categories habituals del circuit català de l´especialitat van participar atletes discapacitats sensorials i discapacitats físics, incloent a més un duatló infantil amb un total conjunt de 221 inscrits. Els 5 km de la cursa a peu inicial van definir els grups ciclistes capdavanters que es van formar després de la primera transició, quedant situats Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms), Francisco Pontano (C.N. Olot) i Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) en un primer grup, per davant de Jah Kubicek (Koma Racing Team), Juan José Barral (C.N. Reus Ploms) i Arnau Bellapart (C.N. Vic). Al segon segment i en un canvi de ritme forçat per Juárez amb el recolzament de Pontano, Blanchart va perdre roda, quedant endarrerit i passant els dos primers a oferir un vibrant final de cursa al tercer segment, aconseguint la victòria Juárez amb un temps final de 58 min 36 s, traient només 3 segons a Pontano que va finalitzar a la segona posició per davant del txec Kubicek.| El Club Natació Reus Ploms va classificar-se a les primeres posicions per equips a la categoria masculina i també a la femenina, amb canvis de posicions de les seves atletes capdavanteres. Inicialment Sílvia Tremoleda va superar en el primer segment a Montserrat Cinca, quedant emparellades al segment de ciclisme, però després de la segona transició Cinca va iniciar el tercer segment en primera posició. Tot seguit Tremoleda va recuperar la primera posició al primer quilòmetre finalitzant la prova en primera posició amb un registre final de 1 h 7 min 18 s. Cinca va assolir la segona posició i Elisabet Bosch (C.E. Picornell) va creuar la línia d´arribada en tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.