CURSA ATLÈTICA CIRCUIT DE CATALUNYA

0
508

<b>Mulla´t i Corre </b> <br> Aquest divendres s´ha presentat, a la seu de la Federació Catalana d´Atletisme, la cinquena edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya. Sota el lema “Mulla’t i Corre” aquest esdeveniment esportiu, que es celebrarà el proper diumenge 24 d’abril al Circuit de Catalunya de Montmeló, té com a principal objectiu recaptar fons destinats als projectes d’investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. | A l’acte hi ha assistit personalitats com Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d’Atletisme, que ha manifestat la seva satisfacció per que aquesta cursa ja s’ha convertit en un esdeveniment tradicional dintre del calendari atlètic català. Fidel Sust, Director General del Circuit de Catalunya, ha mostrat la seva predisposició per obrir el Circuit de Catalunya a tothom i incrementar amb més activitats atlètiques en el futur, i Rosa Maria Estrany, Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, ha donat les gràcies pel suport a la fundació que presideix . Aquesta edició, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta novetats en diversos aspectes organitzatius. Aquest any hi hauran tres curses amb objectius més participatius que competitius, i tal i com ha manifestat el president d’aquesta associació, Sr. Otero, se surt amb l’objectiu de doblà el nombre de participants de l’edició anterior, i arribar a ser la cursa popular més important de Catalunya. També han assistit figures de l’esport per donar suport a aquest causa solidària com l’atleta Rosa Maria Morató, recent Campiona d’Espanya de Cros i plusmarquista estatal de 3.000 metres obstacles, i l’ex-jugador del Futbol Club Barcelona “Papitu” Ramos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.