Roger Roca i María José Pueyo, nous campions d´Espanya de marató

0
505

El català Roger Roca i l´aragonesa María José Pueyo es van proclamar campions d´Espanya de marató després d´ocupar la tercera i primera posició respectivament de la Marató Martín Fiz, disputada diumenge, 10 d´abril, a Vitòria-Gasteiz. El millor crono absolut va correspondre a l´andorrà Toni Bernardó, que va acabar els 42,195 quilòmetres en un temps de dues hores 14 minuts 25 segons per davant del keniata Ben Chesire. | La prova la van disputar més de 600 corredors. Roger Roca, un prometedor corredor en asfalt, va ser tercer amb 2.18:43 i primer en el campionat espanyol, un títol que no s´havia posat en joc des de 2001. La plata i el bronze en el campionat van ser per a dos burgalesos, José Ramón Torres i Jorge Aubeso (campió d´Espanya de 100 kms), setè i vuitè classificats en la general respectivament. L´alabès Martín Fiz (2.23:18) va rematar la prova que duu el seu propi nom com cinquè classificat. Entre les dones no va haver competència perquè María José Pueyo va dominar a plaer. Va finalitzar en 2.37:05, millor marca femenina feta a Espanya aquesta temporada per una espanyola. La saragossana va rebaixar 29 segons respecte al seu anterior millor crono, 2.37:34. Li van acompanyar en el podi les extremenyes Ana Belén Fernández i Noelia Muñoz, tercera i quarta en el pas per meta després de Rocío Fernández.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.