Lakhouaja s´imposa a la VIII cursa popular Ciutat de Girona

0
665

L´atleta marroquí del Fila Team, Driss Lakhouaja, va imposar-se en la VIII Cursa 10 km Ciutat de Girona-Esports Parra amb un temps de 31:25. Lakhouaja, que viu a Catalunya, va acabar primer després d´avançar-se en els últims 400 metres en un esprint amb els barcelonins José Roselló (Fila Domingo Catalán) -que va acabar segon- i Benito Ojeda (Fila Team). Aquest últim corredor, excampió d´Espanya de marató, va finalitzar en el tercer lloc després de caure en els darrers metres, quan era segon. El primer gironí que va creuar la línia d´arribada va ser Jaume Quintana (Ass. Atlètic Palamós) que va arribar en cinquè lloc amb un temps de 32:47. En categoria femenina, Teresa Pulido (Fila Team) va ser la primera classificada amb un temps de 36:22, seguida per Esther Solera (Fila Team) i Meritxell Calduch (C.A.Manresa). | En la categoria dels participants més joves, es van disputar dues curses. En la dels 1.200 metres, Joaquim Fontané va acabar primer, mentre que Meritxell Carabús va ser la primera nena a arribar. En la cursa dels 650 metres, Aniol Pujolràs va ser el vencedor i Marina Guerrero la primera noia. A part dels guanyadors de les diferents categories, la cursa d´ahir va tenir un altre protagonista: el vent. La forta tramuntana que va bufar durant tot el matí va provocar que no es fessin millors marques i va centrar les úniques lamentacions dels participants. «La cursa està molt ben organitzada i el circuit és molt bo perquè és pla, però el vent ens ha perjudicat», va expressar Lakhouaja. L´atleta marroquí va assegurar que pel tipus de circuit que hi ha a Girona «és fàcil baixar de 29 minuts», però que caldria que competissin «atletes de més nivell» per tal d´aconseguir-ho. Lakhouaja, que ja havia guanyat la Cursa Ciutat de Girona l´any 2001, va declarar que havia tingut «ben controlada» la carrera, malgrat que s´havia ressentit d´una lesió al taló d´Aquil·les. «Al quilòmetre 7, he notat una molèstia i no m´he volgut arriscar. M´he posat darrere de Roselló i Ojeda i he esperat als últims metres per assegurar-me la victòria», va afirmar el campió. L´organitzador de la cursa, Antonio Parra, estava molt satisfet pel desenvolupament de la carrera. «Ha estat un èxit en tots els sentits. Hem superat a les mil persones i fins i tot hi havia gent que corria sense dorsal». De cara a l´edició de l´any vinent, Parra va confirmar que es mantindria el circuit actual i només es corregirien «petits errors».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.