Duatló: Victòries de Miquel Capó i Sílvia Tremoleda a Reus

0
469

El Club Natació Reus Ploms va organitzar el passat 10 d´abril la cinquena prova del circuit català de duatló sota la distància més curta (5-20-2´5) amb una inscripció de 157 esportistes. El primer segment de la prova va incloure un pas dels atletes per les pistes d´atletisme de l´entitat organitzadora (centre neuràlgic de la prova), donant una vistositat afegida a una competició a on van prendre uns metres d´avantatge 4 participants: Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms), Miquel Capó (New Wave Alcúdia), Carles Gil (C.N. Mijas) i Sergi Rodríguez (C.T. Manresa). Als primers 500 metres de segment de ciclisme Gil va patir una caiguda sense conseqüències, incorporant-se a la competició dins d´un tercer grup ciclista amb la companyia d´Héctor Nadal i Juan José Barral (C.N. Reus Ploms) i del júnior Iñaki Balldellou (C.T. Manresa). | Entre aquest dos grups van transitar al decurs de tot un segment de ciclisme marcat per un fort vent Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) i Arnau Bellapart (C.N. Vic). Ja al final del tercer segment Miquel Capó i Josep Manel Juárez es van presentar a las pistes d´atletisme junts i l´últim canvi de ritme de Juárez, a 200 metres de la meta va tenir una clara resposta de Capó que el va superar tot seguit, finalitzant en primera posició amb un temps de 1 h 03 min 41 s, Sergi Rodríguez va finalitzar en tercer lloc passant a ocupar la primera posició provisional del circuit català. Les atletes del Reus Ploms Sílvia Tremoleda i Montserrat Cinca van inciar la prova amb molta igualtat, però Tremoleda es va distanciar progressivament al primer segment, traient 32 segons d´avantatge a Cinca a la primera transició que li van permetre conservar la primera posició a la resta de la prova, creuant la línia d´arribada a meta amb un temps de 1 h 13 min 56 s. Cinca va finalitzar segona i Adriana Farrés (Prat Triatló) va mantenir al final de la prova la tercera posició a on va situar al segment de ciclisme. El club Natació Reus Ploms es va classificar en primera posició a les dues categories absolutes per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.