Duatló: Victòries de Miquel Capó i Sílvia Tremoleda a Reus

0
312

El Club Natació Reus Ploms va organitzar el passat 10 d´abril la cinquena prova del circuit català de duatló sota la distància més curta (5-20-2´5) amb una inscripció de 157 esportistes. El primer segment de la prova va incloure un pas dels atletes per les pistes d´atletisme de l´entitat organitzadora (centre neuràlgic de la prova), donant una vistositat afegida a una competició a on van prendre uns metres d´avantatge 4 participants: Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms), Miquel Capó (New Wave Alcúdia), Carles Gil (C.N. Mijas) i Sergi Rodríguez (C.T. Manresa). Als primers 500 metres de segment de ciclisme Gil va patir una caiguda sense conseqüències, incorporant-se a la competició dins d´un tercer grup ciclista amb la companyia d´Héctor Nadal i Juan José Barral (C.N. Reus Ploms) i del júnior Iñaki Balldellou (C.T. Manresa). | Entre aquest dos grups van transitar al decurs de tot un segment de ciclisme marcat per un fort vent Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) i Arnau Bellapart (C.N. Vic). Ja al final del tercer segment Miquel Capó i Josep Manel Juárez es van presentar a las pistes d´atletisme junts i l´últim canvi de ritme de Juárez, a 200 metres de la meta va tenir una clara resposta de Capó que el va superar tot seguit, finalitzant en primera posició amb un temps de 1 h 03 min 41 s, Sergi Rodríguez va finalitzar en tercer lloc passant a ocupar la primera posició provisional del circuit català. Les atletes del Reus Ploms Sílvia Tremoleda i Montserrat Cinca van inciar la prova amb molta igualtat, però Tremoleda es va distanciar progressivament al primer segment, traient 32 segons d´avantatge a Cinca a la primera transició que li van permetre conservar la primera posició a la resta de la prova, creuant la línia d´arribada a meta amb un temps de 1 h 13 min 56 s. Cinca va finalitzar segona i Adriana Farrés (Prat Triatló) va mantenir al final de la prova la tercera posició a on va situar al segment de ciclisme. El club Natació Reus Ploms es va classificar en primera posició a les dues categories absolutes per equips.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.