NIT DE L’ATLETISME CATALÀ

0
456

Aquesta divendres a la nit la Federació Catalana d’Atletisme ha celebrat la catorzena edició de la NIT DE L’ATLETISME CATALÀ a l’Hotel NH Pòdium de Barcelona. La família atlètica catalana s’ha trobat per fer lliurament dels premis als millors atletes catalans de la temporada 2.004. Els guardons en la categoria absoluta han estat pels marxadors Jesús Àngel García Bragado i Maria Vasco que han recollit personalment aquest premi. Igualment han rebut reconeixement públic els millors atletes catalans en les diferents categories, els respectius entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.004 un rècord de Catalunya. També en aquesta entranyable nit la Federació ha volgut retre homenatge per la seva trajectòria a l’Imma Clopés, en la seva retirada de l’atletisme de l’alta competició. | S’ha fet lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges, han rebut la insígnia d’argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d’Honoraris Per últim, destacar especialment els moments més emotius de la nit quan s’ha fet el reconeixement a la memòria de l’atleta i entrenador Manuel Alcalde, el jutge Domingo Casillas, que ens varen deixar recentment, així com al Nemesi Ponsati del que ara fa 25 anys de la seva mort.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.