RENOVA SABATILLES PER UNA CAUSA SOLIDARIA

0
427

Si estaves buscant la millor excusa per renovar les teves sabatilles de córrer, Running Vallès t´ho posa fàcil. Durant els mesos d´abril i maig, agafa les teves sabatilles velles i carregades de kilòmetres, acosta´t a la "botiga del corredor" i reberàs una doble gratificació: 10 euros per les teves "velles companyes" a descomptar del preu de les noves (qualsevol sabatilla disponible que no estigui ja en oferta) i la satisfacció de col.laborar per una bona causa. Entre totes les sabatilles que es recullin durant aquests dos mesos es farà una selecció i les que estiguin en millor estat, prèvia "posta a punt", es lliuraran a associacions benèfiques perque puguin ser distribuides entre aquells que més ho necessitin. Es per això que a Running Vallès t´agrairan si les entregues amb la caixa, d´aquesta forma es facilita la posterior distribució. A més a més, entre tots aquells que participin en aquesta campanya es realitzarà un sorteig de material esportiu d´accesoris de running. El guanyador s´anunciarà el dia 1 de juny a la web de la botiga <a href="http://www.atletisme.com/runningvalles"> (www.atletisme.com/runningvalles)</a>. | Running Vallès es troba a Sant Cugat del Vallès, al carrer Can Mates 2, i és de fàcil accés amb Ferrocarrils de la Generalitat o amb automòbil a només 10 minuts de Barcelona. Si voleu més informació podeu contactar al telèfon 93-589.86.31 o bé a l´adreça de correu electrònic runningvalles@ya.com .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.