RENOVA SABATILLES PER UNA CAUSA SOLIDARIA

0
304

Si estaves buscant la millor excusa per renovar les teves sabatilles de córrer, Running Vallès t´ho posa fàcil. Durant els mesos d´abril i maig, agafa les teves sabatilles velles i carregades de kilòmetres, acosta´t a la "botiga del corredor" i reberàs una doble gratificació: 10 euros per les teves "velles companyes" a descomptar del preu de les noves (qualsevol sabatilla disponible que no estigui ja en oferta) i la satisfacció de col.laborar per una bona causa. Entre totes les sabatilles que es recullin durant aquests dos mesos es farà una selecció i les que estiguin en millor estat, prèvia "posta a punt", es lliuraran a associacions benèfiques perque puguin ser distribuides entre aquells que més ho necessitin. Es per això que a Running Vallès t´agrairan si les entregues amb la caixa, d´aquesta forma es facilita la posterior distribució. A més a més, entre tots aquells que participin en aquesta campanya es realitzarà un sorteig de material esportiu d´accesoris de running. El guanyador s´anunciarà el dia 1 de juny a la web de la botiga <a href="http://www.atletisme.com/runningvalles"> (www.atletisme.com/runningvalles)</a>. | Running Vallès es troba a Sant Cugat del Vallès, al carrer Can Mates 2, i és de fàcil accés amb Ferrocarrils de la Generalitat o amb automòbil a només 10 minuts de Barcelona. Si voleu més informació podeu contactar al telèfon 93-589.86.31 o bé a l´adreça de correu electrònic runningvalles@ya.com .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.