La Marxa Noguerenca es consolida en la 2a edició

0
408

Gairebé un centenar de persones de totes les edats van desafiar el mal temps per a participar a la segona edició de la Marxa Noguerenca que ha tingut lloc avui diumenge a la població de Butsènit d´Urgell. La sortida fou a les 9 del matí per als caminants i una hora més tard per als corredors i ciclistes. L´organització havia senyalitzat dos circuits, l´un de 18,5 km i un altre de més curt, de poc més de 8 km, perquè tothom pogués triar el que més s´ajustava a les seues necessitats. La marxa, que s´ha de remarcar que no era competitiva, va transcórrer per camins de l´entorn de la població. Si bé els organitzadors temien els efectes de la pluja de la nit anterior damunt el traçat, hem de dir que es va convertir en un valor afegit a l´atractiu paisatgístic de la comarca i no s´ha de lamentar cap tipus d´incident en aquest sentit. A mesura que van anar arribant, tots els participants van rebre un entrepà i begudes, així com diferents obsequis de part de l´organització. Així doncs, un esmorzar conjunt va posar punt i seguit a una matinal finalment respectada per la pluja del principi fins al final i que sens dubte va servir per certificar la consolidació d´aquesta interessant iniciativa del Foment Cultural i Recreatiu de Butsènit d´Urgell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.