Els cinc cims

0
443

El proper 17 d´abril, es celebrarà la 7a edició de la prova excursionista de resistència per muntanya "Els cinc cims", organitzada pel Centre Excursionista de Castellar. L´itinerari, de 53 quilómetres amb un desnivell de 2.301 metres de pujada i els mateixos de baixada, comença a Castellar del Vallès pujant a La Mola, El Montcau, Sant Sadurní de Gallifa, El Farell i el Puig de la Creu, tot finalitzant de nou a Castellar. Aquesta prova es biennal, es procura alternar amb la "Ruta de les Ermites", i pretén reivindicar un excursionisme d´esforç però sense presses, per això la organització no fa cap distinció entre el primer i l´últim arribat. Tots els participants que finalitzin la travessa, obtindran a l´arribada un obsequi-record. Les inscripcions es poden efectuar per transferència al compte de la Caixa de Catalunya 2013-0638-16-0200130070, fins al 14 d´abril, o personalment al local del Centre Excursionista de Castellar, carrer Colom s/núm. (edifici Ateneu) dels dies 11 a 14 de les 20 h. a les 21´30 h., al preu de 13 euros (inclou assegurança), o de 10 euros pels socis del Centre. A partir del dia 15 d´abril (inclòs), només s´admetran inscripcions al Centre per 18 euros, o per 13 euros pels socis del Centre.| Per més informació, al telèfon 93 714 73 05, els dies i als horaris d´inscripcions. La sortida es donarà a l´edifici de l´escola pública Bonavista, entre dos quarts de sis i les sis del matí, l´arribada estarà situada al mateix lloc, amb control obert fins a dos quarts de deu del vespre. El recorregut estarà senyalitzat amb cinta plàstica blanca, i/o sagetes de cartolina blanca, i/o pintura blanca. Hi haurà nou punts, al llarg de la prova, amb begudes i en alguns amb menudalla. Tot i això, cada participant ha d´ésser autosuficient en tots els aspectes: begudes, menjar, cures, defalliments, etc., hi haurà varies fonts on proveir-se d´aigua durant l´itinerari. Un grup d´organitzadors tancarà la prova, "equip escombra", es important en cas d´abandonar la prova notificar-ho a aquest equip o a algun control. Es demana a tots els participants que no llencin deixalles pel camí i que siguin respectuosos amb la natura. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la travessa, la qual, no obstant, podrà ésser alterada pels organitzadors si alguna circumstància ho aconsella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.