El diumenge 24 de abril, tots a la Milla

0
463

El proper diumenge 24 d’Abril se celebra la 21a edició de la Milla Urbana. Una cita que ja fa temps que està consolidada en el calendari esportiu de la ciutat i que s’està començant a col·locar entre les més importants cites del mig fons a Catalunya. El barri de la Sagrada Família, com ve sent habitual els últims anys, es bolcarà en la celebració de la festa atlètica per excel·lència de l’Eixample barceloní. Per a més informació consulteu la web de la prova a www.claror.org Un diumenge al matí en què grans i petits podran córrer els 1.609 metres de la prova en l’incomparable marc del temple de la Sagrada Família. Els participants es divideixen en categories segons l’edat i corren en sèries, algunes de les quals es desdoblen en categoria masculina i femenina segons el nombre d’inscrits. Des de les 9.45 hores, cada quart d’hora començarà una sèrie fins a les12.15, hora en què correrà l’última sèrie amateur: l’absoluta masculina.| Inscripcions Participar en la Milla és gratuït. Per fer la teva inscripció pots escollir entre tres vies: per correu electrònic a milla@claror.org, per fax al 93 476 13 91o personalment als punts d’atenció al públic de les instal·lacions esportives Claror (poliesportius Claror, Sagrada Família, Marítim i Can Caralleu). Si feu la vostra inscripció per fax, heu de trucar després a l’organització (93 476 13 90) per confirmar que l’hem rebut i fixar el mecanisme de recollida del dorsal. Com cada any, a la Milla hi haurà premis per a tohom. A més dels tres trofeus per sèrie, hi haurà un premi en metàl·lic per als tres primers classificats de les sèries absolutes masculina i femenina. La dotació dels premis és de 300 euros per al primer classificat, 180 per al segon i 120 per al tercer. A més hi haurà dos premis per a les escoles, clubs o associacions que aportin més participants a la prova. El primer en categoria benjamí i aleví amb les mateixes dotacions que el premi anterior i un per a les categories infantil i següents que també és de 300 euros per al primer, 180 per al segon i 120 per al tercer. Però cap participant de la Milla es queda sense obsequi. Tothom que corri la prova rebrà una samarreta commemorativa de la prova. Gran Premi Gaudí I a les 12.45 començarà el plat fort de la Milla: El Gran Premi Gaudí, on una selecció dels millors atletes del mig fons mundial disputaran dues sèries -masculina i femenina- per fer-se amb el Gran Premi Gaudí-Sport. En aquesta edició, els rècords a batre de la passada edició de la prova són: en categoria masculina els 4’ 13’’ marcats per Joan Carlos Higuero, i en categoria femenina els 4’ 48’’ marcats per Edith Massai. A les 13.30 se celebrarà l’entrega de premis de totes les categories que acabarà amb l’entrega dels trofeus del Gran Premi Gaudí. Com l’any passat, la Milla serà coberta per Televisió de Catalunya i el mateix diumenge a les 5 de la tarda, el Canal 33 emetrà un extens resum de la prova. No et deixis perdre l’oportunitat de gaudir d’un matí esportiu amb tota la família i ajuda’ns a superar el rècord d’inscripcions de la prova, xifrat en 1.800 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.