Agustí Roc i Emma Roca, entre els millors esquiadors de muntanya

0
561

El tres vegades campió del Món de Curses de muntanya, Agustí Roc (Buff®), es va endur la medalla d’or en Cronoescalada, en els Campionats d’Europa d’Esquí de Muntanya disputats a Andorra. Ja des del començament, Roc va córrer a un ritme espectacular fet que l¡ va permetre superar el principal favorit, el francès Florent Perrier. Uns dies després, Roc, patia una lesió al genoll. Des de Buff® esperem que tingui una ràpida i bona recuperació. Per la seva banda, l’esquiadora catalana i membre del Buff® Outdoor Team, va aconseguir una molt meritòria tercera posició en la primera prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya disputada a Gavarnie, França, el passat dia 30 de gener. Després, a la prova de Utah (EEUU) va quedar en la sisena posició, i encara es mantenia tercera de la general. Va arribar a Tatras (Eslovaquia) lloc on es disputava la tercera i definitiva prova de la Copa del Món, amb possibilitats de pujar al podi de la general. | Però tal com ens explica no va tenir massa fortuna ja que quan estava lluitant amb una corredora francesa per la tercera posició: “vaig tenir una caiguda fatal en un dels couloirs de baixada. Un dels esquís es va trencar i jo vaig baixar més de 100m per la canal cremant-me braços i cames. Però vaig tenir molta sort en esquivar algunes pedres que haguessin portat pitjors conseqüències. Contusionada per tot arreu em vaig aixecar de dolor i ràbia. La francesa s´escapava i jo no tenia esquí per continuar! (la fixació però encara estava enganxada a la bota). Després que els socorristes recuperessin el meu material (els 2 esquís i un pal) i jo em calmés… em van dir si volia ser evacuada en moto, jo vaig demanar si podia continuar encara que fos a peu i em van dir que sí”. Tot i l’esforça que va realitzar, els jutges van decidir desqualificar-la al•legant que les baixades les hagués hagut de fer amb esquís. Finalment, Roca va quedar quarta de la general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.