Dos campions del món a la Nike-Bombers

0
558

Paul Kosgei, recordman del món de 25 km en ruta i campió mundial de mitja marató al 2002, i la australiana Benita Johnson, campiona del món de cross llarg l’any passat, seràn diumenge a la cursa Nike-Bombers. En l’apartat masculí completaràn el planter Reyes Estévez (actual sots-campió d’Europa de 1.500 m), Luis Miguel Martín Berlanas (medalla de bronze en la mateixa competició però en els 3.000 metres obstàcles), Antonio Reina (sots-campió d’Europa “indoor” a Madrid fa menys d’un mes), Manuel Olmedo i Roberto Parra, ambdòs migfondistes del Nike-Bowerman Club. Per la banda femenina destaca la inscripció de Núria Fernández (actual campiona d’Espanya de 1.500 m “indoor”), i les tres germanes Fuentes-Pila: Zulema, Iris i Margarita, les tres migfondistes de nivell internacional. La keniana Irene Kwambai, guanyadora de l’any passat i actual recordwoman de la prova, tambè ha estat confirmada per la organització. S´esèra que a darrera hora es puguin inscriure altres altletes de primer nivell, sobretot africans. | El record masculí de la prova el comparteixen Cheren Simatwa i David Twei, tots dos kenians, mercès als seus triomfs en la cursa en els anys 1999 i 2001, respectivament. La organització preveu deu mil participants diumenge a l’Avinguda de l’Argentera, així com batre el millor registre sobre 10 km es terra espanyol. L’any passat 6.411 atletes arribaren a meta en la Nike-Bombers. ¿Quants en seràn aquest any?

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.