Dos campions del món a la Nike-Bombers

0
650

Paul Kosgei, recordman del món de 25 km en ruta i campió mundial de mitja marató al 2002, i la australiana Benita Johnson, campiona del món de cross llarg l’any passat, seràn diumenge a la cursa Nike-Bombers. En l’apartat masculí completaràn el planter Reyes Estévez (actual sots-campió d’Europa de 1.500 m), Luis Miguel Martín Berlanas (medalla de bronze en la mateixa competició però en els 3.000 metres obstàcles), Antonio Reina (sots-campió d’Europa “indoor” a Madrid fa menys d’un mes), Manuel Olmedo i Roberto Parra, ambdòs migfondistes del Nike-Bowerman Club. Per la banda femenina destaca la inscripció de Núria Fernández (actual campiona d’Espanya de 1.500 m “indoor”), i les tres germanes Fuentes-Pila: Zulema, Iris i Margarita, les tres migfondistes de nivell internacional. La keniana Irene Kwambai, guanyadora de l’any passat i actual recordwoman de la prova, tambè ha estat confirmada per la organització. S´esèra que a darrera hora es puguin inscriure altres altletes de primer nivell, sobretot africans. | El record masculí de la prova el comparteixen Cheren Simatwa i David Twei, tots dos kenians, mercès als seus triomfs en la cursa en els anys 1999 i 2001, respectivament. La organització preveu deu mil participants diumenge a l’Avinguda de l’Argentera, així com batre el millor registre sobre 10 km es terra espanyol. L’any passat 6.411 atletes arribaren a meta en la Nike-Bombers. ¿Quants en seràn aquest any?

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.